Annons

Idol-favoriten avslöjar: Hon är min nya flickvän

Kevin Klein i årets ”Idol” är en stor romantiker som både har velat och försökt hitta kärleken länge. Men motvind har omvandlats till medvind. Nu visar han upp sin nya flickvän Lovisa.

Mejla
Dela (162)
Pinna

Kevin: ”Det där är mitt största pris”

Att ”Idol”-deltagaren Kevin Klein, 25, är en riktigt romantiker har varit svårt att missa om man följt årets säsong i TV4. Men han sjunger inte bara gärna om kärlek, utan han har även varit öppen med att han både vill och försöker hitta kärleken själv. Och också att han kämpat i motvind länge.

Annons

Men hans medverkan i ”Idol” har gett honom medvind, minst sagt. När han fick frågan om han träffat någon för bara veckor sedan avslöjade han att han klämt in en dejt då och då. Men att det ännu inte fanns en specifik person som satt i publiken och hejade på honom varje fredag.

Gilla Allers på Facebook

– Det beror på vem man snackar om. Det finns flera, berättade han då och tillade:

– Det finns ju några som jag träffat någon extra gång. Men grejen är den att det inte finns någon speciell person än.

Men nog verkar det även ha blivit ändring på det. På Facebook har han publicerat att han har ett förhållande. Lovisa heter hans nya kärlek, och i ”Kändispodden” berättar han att hon skrev ett långt meddelande till honom efter ett inslag i programmet där han pratat om sin rädsla för att vara ensam.

– Hon skrev någonting som berörde mig och att hon kunde relatera till min historia. Så vi bestämde att vi skulle träffas och snacka lite om det. Vi träffades en del gånger och det ena ledde till det andra, säger Kevin i podcasten.

Lovisa har varit på plats i publiken två gånger hittills för att heja på honom. och även den här fredagen kommer hon vara där för att visa sitt stöd.

– Det där är mitt största pris. När du väl träffar kärleken så är det så himla otroligt. Det går inte att beskriva, det är magiskt, säger Kevin.

Artikeln publicerades först på Hänt.se och är skriven av Saga Pettersson

Läs mer:

8 saker du inte visste om idol-överlevaren Kevin Klein


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...