Annons

I hjärtat av New York

Följ med på den ultimata resan till världsmetropolen New York. På en knapp vecka tar vi dig med genom hjärtat av storstaden där upplevelserna är större än någon annanstans.

Mejla
Dela (0)
Pinna

Vakna i en av världens mest spännande städer – New York! Foto: Scanpix

New York är staden som många drömmer om, oavsett om man aldrig besökt den eller är en återkommande gäst. Här finns så mycket att se och göra att man aldrig tröttnar. Shopping i världsklass, spännande konst, bästa musikalerna och mat från alla världens hörn hör till stadens charm.

Annons

Det är aldrig en lugn stund på Times Square. Foto: Scanpix

På vår resa kommer vi att besöka stadens gröna lunga Central Park, den fashionabla Fifth Avenue, S:t Patrick’s Cathedral, Rockefeller Center, China Town, minnesmärket där World Trade Center en gång låg, pulserande Times Square och de mer lugna kvarteren Greenwich Village och Soho.

Att se Statue of Liberty, Frihetsgudinnan, i verkligheten är en mäktig upplevelse. Foto: Scanpix

Vi tar båten ut till Liberty Island och får se den berömda Frihetsgudinnan på nära håll. Vi äter gott och njuter av både blues- och jazzklubbar.
Det blir gott om tid till shopping och att studera stadslivet – kort sagt ta pulsen på den här storstaden.
Sist men inte minst besöker vi Harlem och får uppleva en färgstark och fängslande gospelkonsert. En upplevelse man sent glömmer!

Promenera över Brooklyn Bridge. Foto: Scanpix

Under vistelsen bor vi på Fairfield Inn & Suites New York Manhattan, ett modernt hotell som ligger centralt, i anslutning till Madison Square Garden och Penn Station.
Fånga dagen längs New Yorks avenyer och njut av känslan att befinna dig i staden som aldrig sover!

Höjdpunkter på resan:

Middagar på blues- och jazzklubbar.
Morgonmässa med gospel i Harlem.
Ellis Island och Frihetsgudinnan.

Vill du veta mer om resan?
Genom att klicka på den röda knappen här under kommer du till Aller travel där du kan läsa fullständigt dagsprogram, se datum för avgångar, priser och mycket mer.

Artikeln publicerades först på Året Runt.

 

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...