Annons

Annons

Hillary-bilden blir viral – driver med Trump och hans män

Tänk om den här bilden vore sann i stället för den på Trump och hans män!


På onsdagen publicerade Matilda Wahl en bild på Instagram, föreställande en grupp kvinnor som står runt ett skrivbord och ser på när Hillary Clinton skriver under några dokument. Texten lyder:

”Under måndagen skrev Hillary Clinton under på att alla män som får orgasm utan att spara varje spermie ska straffas. Dessa spermier är ju faktiskt liv så att inte ta vara på dem räknas som MORD. Straff ska även utdelas till de män som har sex med kvinnor utan att se till att de kommer.”

Annons

Den är alltså en tydlig parodi på bilden av Donald Trump och de sju männen runt honom, då de fattade beslut om att avsluta USA:s finansiella stöd till utländska hjälporganisationer som inte motsätter sig abort. Bilden blev en tydlig symbol för hur rika, priviligerade män i Washington fattar beslut som har allvarlig inverkan på livet för kvinnors liv och hälsa.

Originalet till parodibilden är från när president Barack Obama tilldelade kvinnliga veteraner ur flygvapnet från andra världskriget hedersmedaljer.

A photo of Bernice

Foto från 2009 när President Obama skriver under att tilldela WASPs (Women Airforce Service Pilots) från andra världskriget ”the Congressional Gold Medal” i Vita Huset. Foto: Lannis Waters / The Palm Beach Post.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...