Annons

Här provspelar Väder-Nils som årets julvärd – mitt i sändning

Vem blir egentligen årets julvärd i SVT? Filip och Fredrik tippar på Väder-Nils, och låter honom därför provspela mitt i sändningen av ”Breaking News”.

Mejla
Dela (199)
Pinna

Väder-Nils får provspela som julvärd

I gårdagens avsnitt av ”Breaking News” hade Filip Hammar, 42, och Fredrik Wikingsson, 44, bjudit in SVT:s Väder-Nils, Nils Holmqvist, 31, som han egentligen heter. När Nils väl är på plats i studion ber de honom att göra det ärofyllda uppdraget – att provspela som årets julvärd. Och han gör det exemplariskt, med en egen meteorolog-känsla, så klart.

Annons

– Tänk, att snön ligger djup i hela Norrland. Vem kunde ana? Jo, vi meteorologer, inleder Nils när han slagit sig ner i fåtöljen, för att sedan avsluta likt Arne Weise, 87:

– Så det återstår väl bara att säga: Från oss alla till er alla, en riktigt god, riktigt god, en riktigt, riktigt god jul, säger han innan han efter ett långt försök, till slut lyckas tända ljuset.

Läs också: Klart: Mandelmanns blir årets julvärdar i TV4

Ja, vem blir egentligen SVT:s julvärd i år? Just nu står Leif GW Persson, 72, som en stark kandidat. Men Filip och Fredrik är alltså inne på att det är Väder-Nils som kommer knipa den platsen. Efter hans audition är de mer övertygade än innan, framför allt Fredrik.

– Här satt jag och blev bi. Jag blev förälskad, jag är jävligt förtjust i honom, säger Fredrik i programmet.

Se Väder-Nils presentation i ”Breaking news här:

 

Text: Saga Pettersson

Foto: Kanal 5, IBL

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 

Läs också: Väder-Nils efter kollapsen: ”Det är det viktigaste”


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...