Annons

Här är programmet som ersätter ”Äntligen hemma”

"Äntligen hemma" har utgått och ersattes i förra veckan med en repris av Felix Herngrens intervju med Ikea-grundaren Ingvar Kamprad. Nu är det klart vilket program som kommer ersätta programmet framöver.

Mejla
Dela (167)
Pinna

Programmet som ersätter ”Äntligen hemma”

Efter anklagelser om sexuella trakasserier och andra övertramp valde TV4 att bryta samarbetet med programledaren Martin Timell. Alla program där Martin Timell medverkar har också lyfts ur tablån.

Annons

Med start den 31 oktober klockan 21 och sex tisdagar framöver visas den kanadensisk kriminalserien “Cardinal” i stället för “Äntligen hemma”.

Serien är baserad på Giles Blunts böcker om kriminalkommissarie John Cardinal som löser fall i Algonquin Bay i södra Kanada.

TV-serien Cardinal. Bild: Entertainment One/TV4

När en försvunnen tonårsflicka hittas död vid en övergiven gruva inser kriminalkommissarie John Cardinal (Bill Campbell) att en seriemördare härjar i staden. Tillsammans med sin nyinflyttade kollega, Lise Delorme (Karine Vanasse), tar han upp jakten på seriemördaren.

Men Lise Delorme förväntas inte bara hitta en mördare. Hon utreder också kollegan John Cardinal som är misstänkt för korruption.

Av: Helena Sjögren

Bild: IBL och TV4

Missa inte: Nanne Grönvall om vägen tillbaka efter kollapsen

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...