Annons

Annons

Här är helt nya bilder från Ted Gärdestad-filmen

Senare i år har filmen om Ted Gärdestad premiär. Här är 5 helt nytagna bilder från den pågående inspelningen av "Ted – för kärlekens skull".


Filmen om Ted Gärdestad – här är nya bilderna

Sommaren 2017 är inspelningen av filmen ”Ted – för kärlekens skull” i full gång. Nyligen spelades scener in i Trollhättans Folkets park för att illustrera en typisk svensk folkpark.

Annons

Adam Pålsson som Ted Gärdestad. Bild: Ola Kjelbye/2017 StellaNova Film

I titelrollen som Ted Gärdestad ser vi skådespelaren Adam Pålsson. Han första starka minne av Ted Gärdestads musik är ”Sol, vind och vatten” från skolavslutningen i första klass.

Gilla Allers på Facebook

– Hans musik finns ju överallt. Jag har själv sjungit ”Sol, vind och vatten” på ett bröllop. På en begravning för en vän som gick bort alldeles för tidigt nyligen, var det också Ted Gärdestads musik som spelades, säger han till Aftonbladet.

”Projekt fyllt av kärlek och musik”

Regissören Hannes Holm säger att Ted Gärdestads livsöde och hans musik är något som berört honom djupt. Han ser det också som en fantastiskt möjligheten att få regissera filmen om hans liv.

Läs också: Ted Gärdestad – favoritlåtar vi minns

– Det här är ett projekt fyllt av kärlek och musik. Men för att förstå värdet av kärleken måste man även beröra smärtpunkterna i Teds liv. Med de elementen tillsammans med den odödliga musiken tror jag vi kan skapa en historia som berör många, har han tidigare sagt till Nordisk Film.

Nu har Nordisk Film släppt fem helt nya bilder från inspelningen.

Här är de helt nytagna bilderna från ”Ted – för kärlekens skull”:

Adam Pålsson. Bild: Ola Kjelbye/2017 StellaNova Film

Adam Pålsson. Bild: Ola Kjelbye/2017 StellaNova Film

Dan Johansson (Povel Ramel), Lotta Ramel (Susanna Ramel), Happy Jankell (Lotta Ramel) och Adam Pålsson (Ted Gärdestad). Bild: Ola Kjelbye/2017 StellaNova Film

Happy Jankell som Lotta Ramel och Adam Pålsson som Ted Gärdestad. Bild: Ola Kjelbye/2017 StellaNova Film

Peter Viitanen i rollen som Kenneth Gärdestad och Adam Pålsson i rollen som Ted Gärdestad. Bild: Ola Kjelbye/2017 StellaNova Film

 

Missa inte: Lyssna på Dannys version av Ted Gärdestads För kärlekens skull

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...