Annons

Annons

Här är Ernsts nya sommarprojekt

Ernst Kirchsteiger är ett av våra säkra sommartecken. Nu är det klart vilket hus han kommer att renovera i sommar. "Jag är så fylld av inspiration", säger han.


Ernst Kirchsteiger: ”Jag är så fylld av inspiration”

Sommar efter sommar har Ernst Kirchsteiger renoverat hus i det numera klassiska ”Sommar med Ernst”. Sommaren 2017 är inget undantag.

Ernst Kirchsteiger. Bild: Cecilia Möller/TV4

Och dagen före midsommar är Ernst Kirchsteiger tillbaka i tv-rutan. Inför premiären har programledaren valt att dela med sig av ett litet smakprov av årets sommarhus på sin Facebook-sida.

Annons

– Jag är så fylld av inspiration. För den här kåken här bakom, den har förfört mig totalt. Jag ger järnet, säger han i det korta klippet.

Värmland förra sommaren

Förra sommaren renoverade Ernst Kirchsteiger herrgårdsflygeln på Gustavsviks herrgård i Kristinehamn i Värmland. Lagom till julen återvände Ernst också till Gustavsviks herrgård för att spela in ”Jul med Ernst”.

– Det har varit fantastisk, underbart och spännande. Jag är väldigt ödmjuk inför att så många människor engagerat sig, peppar och följer med mig på min sommar-resa med huset och platsen, sa Ernst Kirchsteiger till TV4 i september 2016.

Sommar med Ernst har premiär i TV4 den 22 juni!

 

Av: Åretrunt.se

Bild: Cecilia Möller/TV4

 

Läs om en annan Ernst: Försvunne katten Ernst kom hem igen efter tio årLäs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...