Annons

Annons

En kåsörs bekännelser

Möt Allers kåsör Christel Skeppås, tvåbarnsmamma, textredigerare och redaktör för Din egen Allers. Enligt egen utsago är hon beroende av vuxenvälling och drar sig inte för att sjunga pinsamt högt i offentliga sammanhang. Här presenterar hon sig själv...


Byline_0905Christ_NY

Jag hoppas att du ska gilla mina kåserier, dras med i tokigheterna, kanske känna igen dig. Jag drömmer om att du ska gråta och skratta i takt med mig.  Är en känslomänniska, även om jag tror att jag ger ett samlat intryck… Jag älskar min familj, klagar gärna på mina tonårsbarn, samtidigt som jag aldrig någonsin vill att de ska flytta hemifrån.
Köper gärna latte på väg till jobbet, och lika mycket som jag tycker om kaffet, njuter jag av att hålla i den trygga koppen. Där kan man snacka om vuxenvälling.
Ibland blir jag näsdroppsberoende, men det är något jag jobbar med. En annan osmickrande sak är att jag fortfarande har en vik-mobil med kontantkort, som jag ofta glömmer att fylla på så att andra måste ringa mig i stället.
Att barnen spelar hög musik i bilen är okej. Vi brukar sjunga ikapp och jag sjunger gärna pinsamt högt när det spelas psalmer på skolavslutningar. Drömmer ibland om att vara operasångerska. Skulle inte säga nej till en karriär i Wien och äta Mozartkulor till frukost, då bakelser och annat gott (makens matlagning) är en stor passion.

Annons
christel

Jag och min familj: sonen Emanuel, dottern Madeleine och maken Jonas.

Är svag för dyra parfymer och handlar gärna fina presenter till mina nära och kära. Kan ha vissa Slösa-tendenser.
Slösar också gärna med ord, och tycker mycket om att skriva. Vill gärna berätta allt på en gång.
Som barn hade jag brevvänner i Sverige, Finland, Grekland och Kenya. Vi skrev till varandra om stort och smått. Det kommer jag nu att dela med mig av till dig – något jag verkligen längtat efter!

Text: Christel Skeppås

Läs Christels första kåseri härLäs mer om:

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...