Annons


Allers-Tradgard-loggaGör höstens finaste äppeldrink

Servera äppeldrinkar gjorda på trädgårdens läckerheter! De är enkla att göra och garanterad succé på nästa middag.

Mejla
Dela (24)
Pinna

Recept: Godaste äppeldrinken i finurligt ”glas”

Receptet gäller för en äppeldrink

1 äpple (som kopp)
4 cl gin
4 cl färskpressad äppeljuice
Ginger Ale
Is
Kanelstänger och stjärnanis (till garnering)

Annons

 

Gör så här:

  1. Gör äppelkoppen. Skär av toppen på äpplet och använd en sked för att gröpa ur fruktköttet tills det återstår en tredjedel kvar i botten.
  2. Pensla äpplets insida med citronsaft så undviker du att fruktköttet blir missfärgat.
  3. Fyll det urgröpta äpplet med krossad is. Häll i gin och äppeljuice. (Vill du ha en alkoholfria variant, uteslut gin). Toppa med Ginger Ale och garnera med stjärnanis och kanelstänger.

Recept: Schweppes

Gilla Allers på Facebook

ANNONS

Fynda trädgårdsprylar direkt från oss

Låga priser – snabba leveranser – fri retur


Amaryllis Sweet Nymph
Letar du efter en amaryllis med det lilla extra till julen - då måste du bara köpa denna! Sweet Nymph är en ljuvlig amaryllis med fyllda blommor i rosa med tydlig mörkrosa ådring och ljusare kanter. Detta är en kortare sort, så man behöver inte oroa sig över knäckta stjälkar då den blir ca 30-40 cm hög. Den får normalt 2-3 blomstänger som avlöser varandra under en blomtid på 6-10 veckor. Sweet Nymph utvecklades av Ton Peter van Nieuwkerk, som är en mästare på att förädla fyllda amaryllisar.

Gå till shoppen

Mässingskruka
Tidlös kruka i solid mässing från det svenska märket Miccis House. Denna glödande vackra kruka tillför värme i inredningen och är både en tidlös klassiker och en modern och dekorativ mässingdetalj för hemmet.

Gå till shoppen

Kombimatare frö Wildlife Garden
Kombimatare Frö från Wildlife Garden är en hängande fröautomat i klassisk design. Häng upp den i närmaste träd, på balkongen eller i en krok nära fönstret vid uteplatsen så att du kan njuta av fågellivet! Det enda som behövs är den medföljande vajern. Sittbyglar för fåglar i två olika storlekar medföljer. Med de små sittbyglarna kan småfåglar som finkar och mesar slå sig ner, och med de större kan även trastar äta. En hängande fågelmatare är svårare för objudna gäster som möss, råttor och större fåglar att komma åt. Kombimataren kommer med en insats i plast som gör att den kan användas för matning med fågelfrön av olika slag, men det går även bra att fylla med äpplen och talgbollar om insatsen tas ur.

Gå till shoppen

Trädgårdsset dyna och redskap
Trädgårdsset i fräscht grönt bestående av en knädyna, en trädgårdsspade och ett par trädgårdshandskar. Knädynan är perfekt att vila knäna på när du ska rensa ogräs. Hela setet kan praktiskt hängas upp på en krok och tar därmed också liten plats vid förvaring.

Gå till shoppen

Läs mer:

Ta sticklingar eller skott från dina bästa tomater

Nyttig smoothie med grönkål

Originalrecept på rotmos


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...