Annons

Annons

Så håller du nyårslöftet

Har du avlagt något nyårslöfte – eller är du nöjd med förra årets modell av dig själv? Här får du goda råd på hur du håller dig till planen!


Det kan vara riktigt svårt att hålla fast vid nyårslöftet. Vi lär dig hur du lyckas. Bild: IBL

Det kan vara riktigt svårt att hålla fast vid nyårslöftet. Vi lär dig hur du lyckas. Bild: IBL

Har du någon ovana du vill bryta, ­eller en god vana du vill lägga till, så finns några vettiga råd för hur du ska ha större chans att lyckas. Enligt Psykologiguiden.se är steg ett att förstå varför du har så svårt att släppa ditt problembeteende. Vill du exempelvis gå ner i vikt, men har som vana att äta choklad varje gång du känner dig nedstämd? När du hittat dessa triggers behöver behöver du hitta alternativa lösningar. Istället för att äta choklad kan du unna dig en skön promenad eller att titta på din favoritserie på tv.

Definiera målet

Nästa steg är att definiera varför målet är så viktigt för dig. Vill du gå ner i vikt av estetiska skäl, eller är din nuvarande vikt rentav hälsofarlig? Utifrån det, sätt ett mål som känns rimligt – varken för högt eller för lågt.

Annons
Gilla Allers på Facebook

Nu har du vad du behöver för att sätta igång! För att kunna följa vägen mot målet kan det vara klokt att skriva en konkret plan för hur du ska lyckas ändra ditt beteende. Hur ofta ska du träna? Hur ska du ändra din kost? När är det okej att unna sig en kaka? Sätt tydliga riktlinjer och delmål.

Vill du gå ner i vikt? Lär dig att vrida upp din fettförbränning med den digitala kursen Bränn fett!

Bränn fett - digital kurs 

Maxa dina chanser till en hållbar viktminskning med en ordentlig rivstart! Allers erbjuder nu i samarbete med MåBra en praktisk webb- och mobilguide, där ledande experter inom kost och träning ger dig tipsen som hjälper dig att tappa kilon enkelt och effektivt.

Du får:

  • Kost- och träningsplan för en rivstartsvecka
  • Kost- och träningsplan för två fettbrännarveckor
  • Nya rön och ovärderliga fakta om fettförbränning
  • En online-träningsvideo med personliga tränaren Leila Söderholm

 Pris 249 kronor – läs mer och börja direkt här!Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...