Gäddhäng? Här är övningarna som funkar!

Har du också det där otrevliga dallret på överarmens baksida? Här är övningarna som funkar för att bli av med det!


Vi är många som någon gång tagit på oss ett linne eller en ärmlös klänning och förfasats över det överflödiga dallret, det fruktade gäddhänget.

Beroende på gener och hormoner drabbas vi i olika utsträckning av gäddhäng. Faktorer som hur mycket hudens elasticitet har minskat med åldern, hur mycket muskelvolym minskaen minskat och fettmängden ökat med åldern är avgörande.

Att återfå elasticitet i huden kan vara svårt, men musklerna kommer tillbaka – bara du tränar dem och äter en välbalanserad kost med tillräckligt med proteiner.

Investera i ett par hantlar för att få motstånd i övningarna. Rätt tyngd i dina hantlar har du när du kan göra maximalt tio stycken innan du behöver en paus. Upprepa övningarna i tre omgångar, minst tre gånger i veckan.

De bästa hantlarna är de där du själv kan justera vikten. I vår shop hittar du prisvärda hantlar som du fyller med vatten för att passa just din nivå.

Klicka här för att läsa mer om hantlarna.

Bra övningar för att bli av med gäddhänget

• Armhävningar
• Dips
• Bicepcurls
• Axelpress

Fynda från oss: Smarta hantlar till kanonpris!

Alltid i vår webbshop: FRI FRAKT vid beställningar över 300 kronor, snabba leveranser och fria returer!

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Läs mer om:

Annons
Laddar...