Annons

Annons

Från Bondbrud till välgörenhet

Mejla
Dela (0)
Pinna

Nu har du chansen att bli snygg som en Bond-brud och samtidigt göra en insats för barn med diabetes. Lägg ett bud på bikinin som Izabella Scorupco bar i Bondfilmen Golden Eye 1995 i den välgörenhetsauktion som Barndiabetesfonden anordnar.

Annons

Vill du hellre rusta dig för fest finns en glittrig aftonväska från Bottega Veneta och ett tjusigt silverarmband skapat av Efva Attling bland objekten som auktioneras ut.

Gilla Allers på Facebook

Och har du lite tomt på väggarna där hemma kanske ett fotokonstverk kan passa. Du kan ropa in ett unikt foto av drottning Silvia, taget på hennes 50-årsdag av Denise Grünstein. Eller ett fotokonstverk av naturfilmaren Mattias Klum: Landmannalaugar på Island.

Auktionen hålls den 14 november på Världsdiabetesdagen för att samla in pengar till forskning om barndiabetes. Cirka 8000 barn och ungdomar i Sverige lever med diabetes, en sjukdom som ännu inte kan botas.

Alla objekt som ingår i auktionen finns att beskåda hos Stockholms Auktionsverk och man kan redan nu delta i budgivningen via internet, telefon eller besök.

Här hittar du allt om välgörenhetsauktionen.

 

 

 

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...