Annons

Enkelt aktivitetsarmband håller din motivation på topp!

Saknar du någon som pushar dig att träna? Ett aktivitetsarmband påminner dig och håller koll på dina framsteg mot ett hälsosammare liv. Lite som din egen personliga tränare, men betydligt billigare – och mer diskret!

Mejla
Dela (8)
Pinna

aktivitetsarmband

Ett aktivitetsband kan verka krångligt, men det finns många olika modeller och de enkla, utan alltför många funktioner att hålla koll på, är bäst. Det går snabbt att komma igång och när man väl har börjat använda det, blir man snabbt motiverad att nå sina mål.

Annons

Ett aktivitetsarmband gör det möjligt för dig att hela tiden följa hur många kalorier du har förbränt och hur lång sträcka du har rört dig.

Påminner dig om aktivitet

Om du, som många av oss, lever ett hektiskt liv med många bollar i luften kan det vara lätt att glömma bort att träna. Med ett aktivitetsarmband runt armen får du påminnelser om att hålla dig aktiv, precis som en livs levande PT skulle göra – bara det att ett aktivitetsarmband inte kostar flera tusen kronor.

Fynda aktivitetsarmband från Allers!

garmin

Gilla Allers på Facebook

Vi på Allers har köpt in det populära och lätthanterade aktivitetsarmbandet Vivofi 2 från Garmin och erbjuder nu alla våra läsare att köpa det till kanonpris i vår webbutik! Aktivitetsarmbandet är helt vattentätt, så du kan ha det på dig dygnet runt – även när du duschar!

Detta kan Vivofit 2

  • Visa hur många steg du går, hur många kalorier du förbränner och vad klockan är
  • Visa dina framsteg – dygnet runt!
  • Registrera din sömn
  • Ge dig påminnelser om att vara aktiv under dagen
  • Justera målen när du gör framsteg – helt automatiskt

Läs mer och beställ aktivitetsarmbandet direkt från vår shop: www.allers.se/shop – Allers bjuder på frakten!

Leveranstid: Cirka 3 arbetsdagar. Aktivitetsarmbandet kommer med två band i olika storlekar för bästa passform och har en bakgrundbelyst skärm samt batterilivslängd på ett år.

Pris: Från 499 kronor!

Läs mer och beställ här!

Bild: Shutterstock

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...