Annons

Annons

Därför slutar OLW att sälja jordnötsringar

Det är en sorgens dag för alla som älskar snacks. I veckan slutar nämligen snacksjätten OLW att sälja jordnötsringar.


Jordnötsringar har under många år varit en favorit i snackshyllan. Men nu försvinner godsaken från butikerna, efter att OLW meddelat att man plockar bort produkten från sortimentet.

– Det finns helt enkelt inte samma efterfrågan längre, säger Stina Petrini, kommunikationschef hos Orkla som äger OLW.

Annons

Nu försvinner jordnötsringarna från OLW. Bilder: OLWNu försvinner jordnötsringarna från OLW. Bilder: OLW

Jordnötsringarna har funnits i OLW:s sortiment sedan slutet av 1990-talet och har under många år varit en favorit i snackshyllan. Men nu försvinner godsaken från butikerna, och de salta ringarna plockas bort ur sortimentet.

Gilla Allers på Facebook

Än så länge har inte OLW fått några reaktioner från sina kunder.

– Nej, det har vi inte fått. Produkten går ju ur sortimentet vecka fyra, så det har kanske inte hunnit få effekt än. Det är för tidigt att säga, säger Stina Petrini.

Försvinner varje år

Stina Petrini säger att OLW tar bort produkter ur sitt sortiment varje år. Ofta är det olika chipssmaker som försvinner. Ibland kommer de tillbaka igen efter något år.

– Vi har så klart haft reaktioner när populära smaker försvunnit. Det har funnits en stor efterfrågan på att våra ugnsbakade chips ska komma tillbaka till exempel.

För den som inte klarar sig utan jordnötsringarna till fredagsmyset gäller det att springa till butiken för att bunkra upp. Redan den här veckan tas nämligen ringarna bort från sortimentet.Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...