Annons

Dina fingrar avslöjar hur du är som person!

Dina händer kan avslöja mer om dig än du tror, sägs det. Så här vet du om du är personlighet A, B eller C.

Mejla
Dela (234)
Pinna

Dina fingrar kan berätta hur du är som person

Alla har vi väl någon gång funderat över hur det kom sig att vi blev som vi blev? Varför vi har vissa personlighetsdrag, agerar på olika sätt eller känner annorlunda kring något. Nu påstås det finnas en förklaring… Hur vetenskapligt säkerställd metoden är kan vi inte skriva under på, men roligt är det!

Läs också: Vin, ost och choklad håller dig frisk

Gör så här: Ta en titt på din vänstra hand och studera förhållandet mellan ditt ringfinger, ditt långfinger och ditt pekfinger.

Annons

Är ditt ringfinger längre än ditt pekfinger är du personlighet A.

Är ditt ringfinger kortare än ditt pekfinger är du personlighet B.

Är ditt ringfinger och ditt pekfinger lika långa är du personlighet C.

femina personlighet

Så här säger dina fingrar om din personlighet:

Personlighet A: Du är riktigt charmig, många finner dig oemotståndlig. Du anses vara vacker men du är även något mer aggressiv än andra människor. Människor med ett längre ringfinger är mer villiga att ta risker än andra. Kvinnor med personlighet A har ofta stor framgång inom sitt yrke, tjänar mer pengar och tenderar att vara extroverta.

Läs också: Här är den matematiska formeln för lycka

Personlighet B: Du är självsäker men tenderar också att vara något självupptagen. Du får mycket uppmärksamhet som du även njuter av – men samtidigt har du inga problem med att vara ensam och njuta av din egentid. Trots att du är självsäker är du ingen person som tar första steget i en relation.

Personlighet C: Är ditt pekfinger och ringfinger lika långt är du en person som försöker att undvika konflikter och liknande sammanstötningar. Du vårdar dina relationer och är den perfekta partnern eftersom du inte bara tenderar att vara trogen utan även väldigt kärleksfull.

 

Källa: healthylifetricks

Text: Thowe Wagner Larsson, femina.se

Läs mer:

7 säkra tecken att du blivit PRECIS som din mamma

10 oväntade sätt att använda diskmedel

Så håller du skorna fina längre

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...