Annons

Annons

De tävlar i ”Hela kändis-Sverige bakar” 2017

En musikproducent, en dansare, en gladiator och en fysiker. Det är några av deltagarna i den nya säsongen av "Hela kändis-Sverige bakar" som har premiär den 15 maj i TV4.


Anders Bagge, Cecilia Ehrling Danermark, Patrik Norqvist, Anette Norberg, Johan Östling, Elisabet Höglund och Aris ”Phoenix” Sanchez. Bild: Andreas Lundberg/TV4

Sju nya kändisar intar nu tv-rutan för att visa upp sina talanger i köket. Bland bakpulver, pepparkaksformar och marsipanrosor ska de visa upp allt de kan i den ädla konsten att baka.

Vinnaren får 50 000 att skänka

Precis som tidigare är det Tilde de Paula Eby som leder programmet. Domarna som ska bedöma deltagarnas kunskaper är bakboksförfattaren Birgitta Rasmusson och bagarlandslagets coach Johan Sörberg.

Annons

– Det är alltid lika härligt, och roligt, när kändisarna intar slottet! Man är ju väldigt nyfiken på hur det egentligen är med deras kunskaper i köket. Jag kan avslöja att man blir imponerad över hur duktiga de faktiskt är! Det blir vansinnigt gott samtidigt som det är snyggt! Jag skulle aldrig klara av att baka på den nivån, inte ens utan tidspress och jury! säger Tilde de Paula Eby i ett pressmeddelande från TV4.

Birgitta Rasmusson, Tilde de Paula Eby och Johan Sörberg. Bild: Andreas Lundberg/TV4

Vinnaren får skänka 50 000 kronor till valfritt välgörande ändamål.

Här är alla deltagare i ”Hela kändis-Sverige bakar” 2017:

Anders Bagge

Anders Bagge, 49, är musikproducenten och låttextförfattaren som blev rikskänd när han steg in som en av medlemmarna i Idol-juryn. Anders Bagge har producerat musik åt artister som Janet Jackson, Madonna och Céline Dion. Han är också programledare för ”Bagges hundar” i Sjuan och ”Bagges bagages” på TV3.

Anders Bagge. Bild: Andreas Lundberg/TV4

Elisabet Höglund

Elisabet Höglund, 72, är journalist, författare och konstnär. Hon har tidigare också vunnit framgångar som tävlingscyklist. 2009 deltog hon i tävlingsprogrammet ”Let’s dance” och 2015 vann hon finalen av ”På spåret” tillsammans med komikern Jesper Rönndahl.

Elisabet Höglund. Bild: Andreas Lundberg/TV4

Johan Östling

Johan Östling, 43, är skådespelare och musiker. Han har haft roller i flera svenska filmer, som ”Smala Sussie”, ”Tjenare kungen” och ”Bröllopsfotografen”. 2015 hade han också en roll i tv-serien ”Ack Värmland” där han spelade mot bland andra Mia Skäringer.

Johan Östling. Bild: Andreas Lundberg/TV4

Cecilia Ehrling Danermark

Cecilia Ehrling Danermark, 33, är tävlingsdansaren som blivit känd för svenska folket genom ”Let’s dance” i TV4. År 2007 vann hon programmet tillsammans med sin danspartner, brottaren Martin Lidberg. Hon har vunnit tävlingen ytterligare tre gånger efter det – 2011 med Mattias Andréasson, 2013 med Markoolio och 2014 med Ingemar Stenmark.

Cecilia Ehrling Danermark. Bild: Andreas Lundberg/TV4

Aris ”Phoenix” Sanchez

Aris Sanchez, 44, är en före detta amerikansk fotbollsspelare. Men mest känd är han under sitt artistnamn ”Phoenix” som han använder när han deltar i programmet ”Gladiator”. 2014 deltog han i ”Let’s dance”.

Aris ”Phoenix” Sanchez. Bild: Andreas Lundberg/TV4

Anette Norberg

Anette Norberg, 50, är den bästa svenska curlingspelaren genom tiderna. Hon har bland annat tagit två OS-guld, tre VM-guld och sju EM-guld. Vid sidan av idrottskarriären är Anette Norberg utbildad matematiker och arbetar inom försäkringsbranschen.

Anette Norberg. Bild: Andreas Lundberg/TV4

Patrik Norqvist

Patrik Norqvist, 51, är lektor i fysik vid Umeå universitet. Han har medverkat i en rad tv-produktioner, bland annat ”Eftersnack”, ”Plus”, ”Sommarlovsmorgon” och ”Boston Tea Party”. Han har även skrivit flera böcker och vunnit pris för sina insatser för populärvetenskapen.

Patrik Norqvist. Bild: Andreas Lundberg/TV4

”Hela kändis-Sverige bakar” har premiär måndagen den 15 maj 2017 klockan 20.00 i TV4.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...