Annons

Då har säsong 2 av ”Bonusfamiljen” premiär

Andra säsongen av "Bonusfaniljen" är redan inspelad. Men premiären dröjer något. Nu avslöjar SVT att serien är tillbaka i rutan den 29 januari 2018.

Mejla
Dela (56)
Pinna

I veckan sändes det sista avsnittet av ”Bonusfamiljens” första säsong. Säsong två är redan inspelad – och nu har SVT även meddelat vilket datum serien återvänder.

För Expressenreportern Mattias Bergqvists blogg ”Spoiler alert” avslöjar SVT att dröjer premiären till den 29 januari 2018.

Annons

Bild: SVT

Enligt Expressen är det bara klippningsarbete som återstår innan den andra säsongen är helt klar. För trovärdighetens skull fick produktionen ”ett litet special-ja” från SVT att påbörja inspelningen redan innan den första säsongen ens hade börjat visas.

Förutom Vera Vitali, Frank Dorsin, Erik Johansson, Fredrik Hallgren och Petra Mede kommer även Regina Lund och Dragmor Mrsic spela viktiga roller i ”Bonusfamiljens” andra säsong.

Även ”Bron” tillbaka 2018

Felix Herngren, en av skaparna bakom serien, har tidigare sagt att han gärna skulle göra ännu fler säsonger av succéserien.

– Jag tror att alla vi som har skrivit manus, skådespelarna och regissörerna är jättesugna på att göra mer och det finns många historier kvar att berätta, har han tidigare sagt till Expressen.

Förutom ”Bonusfamiljen” återvänder även publikfavoriten ”Bron” i rutan 2018.

SVT har tidigare bekräftat att det första avsnittet av ”Brons” fjärde och avslutande säsong börjar sändas på nyårsdagen, den 1 januari, 2018.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...