Annons

Christina Gyllner vinnare av Hela Sverige Bakar!

Mejla
Dela (3)
Pinna

Christina Gyllner sockerchockSnart kommer hela Sverige att befinna sig i en enda stor sockerchock – om Christina Gyllner, vinnaren av ”Hela Sverige bakar”, får bestämma.

Nu släpps hennes fösta bakbok – Sockerchock – där Christina bjuder på sina favoriter.

Annons

– Jag kallar mig amerikanen med svenskt pass, säger Christina. Mycket av min inspiration kommer från USA, men ändå finns så mycket av min grund i det svenska köket och i recepten som min mormor lärde mig.

Christina Gyllner är född och uppvuxen i Täby utanför Stockholm och har bakat i hela sitt liv. Som liten bakade hon tillsammans med mormor i köket och därefter har Christina tillbringat både längre och kortare perioder i Orange County, USA, och det har blivit hennes främsta inspirationskälla när det gäller bakning.

I den söta bakboken kommer du få allt från bärfylld poundcake till juldoftande svenska pepparkakor, superenkla sugar cookies och praktverk som Red Velvet Cake.  Och självklart delar hon också med sig av några av recepten som tog henne genom de svåra delmomenten och övertygade juryn om att hon var den bästa bagaren.

 

”Hela Sverige bakar” är TV-succén som testar landets bästa amatörbagare där drygt 600 000 tittare har följt Christinas väg mot finalen som ägde rum den 22 november.

 

 

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...