Annons

Chris om den osäkra framtiden i Idol: ”Jobbiga grejer som hänt”

Idol-deltagarna Chris Kläfford missade förra helgen den stora manifestationen i Stockholm av privata skäl. Nu berättar han om oron för flickvännen Bob och om den osäkra framtiden i Idol.

Mejla
Dela (122)
Pinna

Chris: ”Jag önskar att jag kunde vara på två ställen samtidigt”

I förra helgen var det en stor manifestation i och med kampanjen som förts under hashtaggen #metoo på Sergels torg i Stockholm. Dit kom alla deltagare från Idol 2017 för att framföra en låt tillsammans, alla utom Chris Kläfford, 28. Chris var tvungen att passa på det framträdandet på grund av personliga orsaker.

Annons

– Det är lite jobbiga grejer som hänt, berättar Chris för Hänt.

Chris flickvän Linda Bob Linger, 29, skrev ut på sitt Instagram-konto att hon hade en smärta i ryggen som besvärade henne och då behövde hon stöd från sambon.

Läs också: 3 gånger då Chris Kläfford gett oss gåshud i ”Idol”

– Jag är där för henne, det var därför jag åkte hem. Jag önskar att jag kunde vara på två ställen samtidigt, för jag saknade mig själv på manifestationen också, säger han.

Idag hölls manifestationer för Metoo på flera platser i Sverige och Idoldeltagarna visade sitt stöd genom att sjunga på Sergelstorg i Stockholm. Vi följde eventet hemifrån och såg att många reagerade på att Chris inte var på plats. Han har själv lagt ut en förklaring på varför han inte närvarade på sina sociala medier. Här kommer några ord angående detta från mig. Jag har inte mått helt 100 den sista tiden… Det har inget med Chris deltagande i Idol att göra. I veckan lyckades jag paja ryggen (jag har haft problem med min rygg i många år). Jag har varit krasslig ett tag och den trasiga ryggen gjorde inte vardagen lättare. Jag är oerhört tacksam över att jag har en livspartner som prioriterar mig och mitt mående även när han är under press och har allas ögon på sig. Jag önskar att alla hade en partner som Chris. Att han kommer hem och tar hand om mig istället för att stanna kvar och delta på en så viktig grej som den här manifestationen vittnar om vilken typ av man han är. Jag skattar mig lycklig varje dag att jag hittat någon som behandlar mig med kärlek, respekt och alltid sätter mig på första plats. Vi stöttar båda Metoo och alla utsatta kvinnor där ute! Gör era röster hörda! Jag som kvinna och berörd av detta står med er! Ser eller hör ni att någon blir behandlad illa och orättvist, säg ifrån! Ta hand om er och varandra!! <3

A post shared by Bob Linger (@bobzombiie) on

”Familjen kommer alltid först”

Men han ångrar inte sitt beslut om att finnas där för sin kärlek.

– Samtidigt så kommer familjen alltid först, säger han.

Läs också: Idol-juryn i chock – Chris hyllas efter Kent-succén

Oron för sin sambo fanns där och han ville göra allt vad han kunde för att stötta henne i den tuffa perioden hon går igenom.

– Det klart att jag är orolig då vill jag ju åka hem, för jag är ju här hela tiden. Då passar man på och tar de chanser man får att komma hem, säger han.

Om det skulle bli värre berättar Chris att han skulle lämna tävlingen för att finnas där för sin kärlek.

– Det kommer ju förhoppningsvis inte att hända något, men det klart att sånt går före allting annat, avslutar han.

 

Foto: IBL

Vad önskar du dig i julklapp?

Loading ... Loading ...

Text: Jonna Friberg Wennerberg, Hänt.se

 

Missa inte: 8 saker du inte visste om idol-överlevaren Kevin Klein

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...