Annons

Annons

Chloe, 7 år, sökte jobb hos Google – så svarade VD:n!

7-åriga Chloe har redan bestämt sig för att hon vill jobba på Google i framtiden. Därför skickade hon ett handskrivet ansökningsbrev till VD:n – som svarade med vändande post.


”Kära Google-chef.”

Så börjar det handskrivna brevet 7-åriga Chloe Bridgewater från Storbritannien skickade till Google. I brevet förklarar hon att hon vill jobba på Google i framtiden, eftersom hon gillar datorer, robotar och spel. Hon attraheras också av Googles lekfulla arbetsmiljö – hennes pappa har nämligen berättat att Google-anställda får sitta i saccosäckar samt åka berg- och dalbana och rutschkana på jobbet.

Annons
Gilla Allers på Facebook

Ambitionerna tar dock inte slut där – Chloe förklarar också att hon kan tänka sig att jobba i en chokladfabrik och tävla i OS i simning.

”Min pappa har sagt att om jag fortsätter att vara duktig i skolan och lära mig så kan jag en dag få jobb på Google”, skriver Chloe Bridgewater, som också berättar att detta endast är hennes livs andra brev. Det första var till jultomten.

Google:s VD Sundar Pichai verkar ha blivit imponerad av 7-åringens djärva ambitionsnivå och svarar i ett brev som pappan postat på Twitter.

”Tack så mycket för ditt brev”, skriver Sundar Pichai. ”Jag är glad att du gillar datorer och robotar, och hoppas att du fortsätter att lära dig om teknik. Jag tror att om du fortsätter att jobba hårt och följa dina drömmar, så kan du åstadkomma allt du kämpar för – från att jobba på Google till att simma i OS! Jag ser fram emot att ta emot din jobbansökan när du har studerat färdigt.”

Här kan du läsa Chloes brev och Google-VD:ns svar i sin helhet:
58a4a55e01fe581c008b4b8c
58a49c1a01fe58ae018b4a88

Källa: Business InsiderLäs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...