Annons

Annons

Ceviche med kallrökt lax

Sugen på en aptitretare eller bara något litet? Svaret är dessa goda munsbitar med lax i salladsblad toppad med en dressing på chili, lime och koriander!


plockmat-med-kallrokt-lax-recept

Läcker plockmat i form av ceviche på kallrökt lax, chili, lime och koriander!

TESTA OCKSÅ: Grillad smulpaj med vit choklad och hallon

• 10 st • 15 min

100 g kallrökt lax i skivor
1/4 röd chili
saft och finrivet skal av 1 lime
2 msk olivolja
1 msk hackad koriander
små salladsblad, t ex de innersta bladen på romansallad eller endiv

Annons

TESTA OCKSÅ: Läcker plock med ärtpesto och serranochips

1. Finhacka chilin. Blanda med lime, olja och koriander.
2. Fördela laxen på salladsbladen. Ringla över dressingen strax före servering.

Gilla Allers på Facebook

Av Sandra Palmqvist
Bild: Ralph Månsson


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...