Annons

Annons

Bonusbonden slår rekord i tv-succén: ”Chockad över antalet brev”

I årets "Bonde söker fru" letar fler bönder än någonsin efter kärleken. Bonusbonden Joacim Rickling, 26, har på bara ett dygn slagit alla tidigare rekord i kärleksbrev. "Joacim är en fantastisk kille så jag förstår att tjejerna tar chansen", säger programledaren Linda Lindorff till Aftonbladet.


Programledaren Linda Lindorff: ”En riktig bondehunk”

I årets säsong av ”Bonde söker fru” kommer vi att få följa nio bönder i stället för åtta. Tidigare i veckan presenterades bonusbonden Joacim Rickling från Bålsta.

Annons

Åtta bönder har blivit nio med Joacim Rickling, 26. Bild: TV 4

Men det plötsliga nytillskottet har verkligen satt fart på landets brevskrivare. På grund av den sena presentationen fick de bara tre dagar på sig att komma in med sin ansökan.

Efter bara ett dygn har Joacim Rickling slagit alla tidigare brevrekord. Enligt Linda Lindorff rör det sig om runt ett brev i minuten.

Gilla Allers på Facebook

– Joacim är en fantastisk kille så jag förstår att tjejerna tar chansen men jag är faktiskt både överrumplad och chockad över antalet brev. Ingen bonde någonsin har fått så här många brev, säger hon till Aftonbladet.

Programledaren: ”Han är klok”

Linda Lindorff säger att produktionen nu förser bonden med ett par brev åt gången så han inte ska missa något i mängden.

– Men han är klok. Jag tror att detta kommer bli bra. Det känns så, säger hon.

Läs också: Linda Lindorff vädjar om tips inför ”Bonde söker fru”

Linda Lindorff, TV, Bonde söker fru

Linda Lindorff är som vanligt programledare för ”Bonde söker fru”. Bild: Daniel Olsson/TV4

I samband med att Joacim Rickling presenterades sa Linda Lindorff så här till Aftonbladet om den 26-årige spannmålsbonden:

– Han är ung, men väldigt redo. Smart, snygg, positiv, stark och driven – en riktig bondehunk.Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...