Annons

Bonde-Johan nobbad i tv – igen: ”Får kanske ändra på mig”

Tv-bonden Johan Petersson blir tagen på sängen när deltagaren Therese Andersson självmant väljer att åka hem. "Jag är 39 år, singel och barnlös. Jag kanske får ändra mig lite så att det blir ändring på det", säger han i veckans avsnitt av "Bonde söker fru".

Mejla
Dela (31)
Pinna

Johan: ”Jag är 39 år, singel och barnlös”

I veckans avsnitt av ”Bonde söker fru” har det blivit dags för Johan Petersson, 39, att få besök av programledaren Linda Lindorff. Anledningen är att han ska välja vilken av de fyra tjejerna som bor hemma hos honom som ska få lämna programmet.

Annons

Johan Petersson i ”Bonde söker fru”. Bild: TV4

Johan är uppenbart nervös under morgonen, men det hela tar en något oväntad vändning när Therese Andersson, 38, beslutar sig för att åka hem självmant.

Gilla Allers på Facebook

– Jag tycker att Johan verkar jättetrevlig, men jag har inte haft någon egentid med honom och inte bildat mig någon jättestor uppfattning om honom. Han är en jättetrevlig kille, men jag behöver mer, säger hon i programmet.

Therese Andersson väljer att lämna ”Bonde söker fru” i veckans avsnitt. Bild: TV4

Hon säger att hon visserligen fortfarande är nyfiken på Johan, men att hela situationen har blivit för mycket för henne.

– Jag är inte en person som är med i såna här sammanhang och allt runtomkring gör att det känns lättare för mig att ta det här beslutet. Jag måste tänka på mig själv. Det har varit jättekul att vara här på gården och jättekul att se Johan ”in action”, men jag är nöjd. Jag behöver åka hem.

”Har skyddat mig bakom fasad”

Det här är inte första gången Johan upplever ett bakslag i programmet. Redan på Sundbyholms slott, efter gruppdejten, fick han ett oväntat nej. Han bjöd då in deltagaren Moa till sitt hem – men fick ett nekande svar eftersom hon inte trodde att de passade ihop.

Läs också: Spänt mellan tjejerna hos ”Bonde söker fru”-Dennis

Nu har han fått nobben en gång till.

– Första känslan när hon kom fram och hade bestämt sig för att åka hem, den var ju lite olustig, säger Johan i programmet.

Johan Andersson blir uppenbart ledsen av nyheten att Therese lämnar programmet. Bild: TV4

Att Therese väljer att lämna programmet på förhand, gör också att Johan börjar reflektera över sig själv och sitt agerande.

– Det är ju så att ju mindre du öppnar upp dig, desto mindre är risken att bli sårad. Men däremot har du kanske inte visat den fina sidan du har heller då. Jag har skyddat mig bakom en fasad hela tiden.

Jobbigt besked

Johan säger att han mycket väl kan ha gått miste om kärlek på grund av att han tidigare inte vågat släppa in folk ordentligt.

Läs också: Bonde-Fredriks svåra kärleksbeslut: ”Känns inte rätt”

– Jag är 39 år, singel och barnlös. Jag kanske får ändra på mig lite så att det blir ändring på det.

Det blir känslosamt när deltagaren Linda får höra nyheten. Bild: TV4

De andra tjejerna på gården blir chockade av nyheten att Therese lämnar programmet. För deltagaren Linda, som stått Therese extra nära, blir det känslosamt och hon är tvungen att lämna rummet när hon får höra nyheten.

– Therese har peppat mig till att komma hit till gården, så det här känns tufft. Jag visste att Therese tyckte att situationen var väldigt svår och jobbig, men att det var så svårt att hon skulle välja att lämna trodde jag faktiskt inte, säger hon i ”Bonde söker fru”.

”Bonde söker fru” sänds onsdagar klockan 20.00 i TV4 och TV4 Play.

Missa inte: Lär dig baka pepparkakor som Mandelmanns – då sänds julspecialen!


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...