Annons

Björn Skifs hälsoknep: ”Får bara ont i kroppen på gym”

Artisten Björn Skifs, 70, har mer att göra än någonsin. För att hålla sig i form går han promenader och fixar på gården hellre än att träna på gym. "Det enda som händer på gym är att man får ont i kroppen", säger han till Aftonbladet.

Mejla
Dela (86)
Pinna

Björn Skifs i showen ”Skifs – lite nu och då” på Göta Lejon. Bild: Peter Knutson

När Björn Skifs show ”Lite nu och då” började spelas 2015 var den tänkt att bli några föreställningar. Innan allt var över hade han spelat fem säsonger på Göta Lejon i Stockholm.

Läs också: Björn Skifs självbiografi: ”Inga smaskiga avslöjanden”

Annons

Sommaren 2018 gör Björn Skifs showen ”Bitar ur mitt liv” på Skansen.

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, kör och stråkar, säger artisten själv om föreställningen.

”Aldrig haft så mycket att göra”

Han säger att det är lust och nyfikenhet som drivit honom framåt.

Gilla Allers på Facebook

– Jag har aldrig haft så mycket att göra. Det enda är krämporna som man försöker bli kompis med, säger Björn Skifs till Aftonbladet.

Björn Skifs. Bild: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

För att hålla sig i form ser han till att hålla sig aktiv.

– Jag promenerar här på vischan. Det är mycket att göra på gården. Bära stenar, stängsla mot vildsvin och varg. Jag har provat gym några gånger men det är så erbarmligt tråkigt. Det enda som händer på gym är att man får ont i kroppen, säger han till tidningen.

Läs också:

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...