Årets julklapp – enligt Allers läsare

Årets julklapp 2017 är en elcykel. Men om Allers läsare får bestämma är det en smart mobilladdare man hoppas ligger och väntar under granen julen 2017.

Mejla
Dela (0)
Pinna

Annons från Allers shop

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.

Årets julklapp 2017 firar 30 års-jubileum och bland de mest minnesvärda utnämningarna finns bland annat bakmaskinen (1988), mobiltelefonen (1995) och surfplattan (2010). Det är organisationen Handelns utredningsinstitut, HUI, som varje år utser en produkt som får den eftertraktade titeln.

Under november månad har vi frågat nästan 100 läsare på allers.se vad ni tycker ska bli årets julklapp 2017 och resultatet är tydligt. Flest röster fick den bärbara mobilladdaren, nästan 33 procent av de som svarade i undersökningen uppgav att det praktiska hjälpmedlet stod högst på önskelistan.

Nästan lika åtråvärda, med nästan 29 procent av rösterna, blev de mjukgörande sockorna, tätt följda av en morgonrock som står högst på önskelistan hos nästan tio procent av läsarna.

Fynda julklappar i vår shop!

Låga priser – snabba leveranser – fri retur


Bärbar mobilladdare
En bärbar mobilladdare och powerbank är ett perfekt tillbehör att ha med på resande fot, när batteriet börjar ta slut i t ex din smartphone. Då finns möjligheten att ladda upp den igen var du än befinner dig. Kapacitet på 2600 mAh. Inklusive ficklampa och USB kabel. Bra att ha i handväskan när du är ute på språng! För att ladda din telefon använder och kopplar du in din vanliga laddkabel till mobilen i USB-porten på powerbanken.

Gå till shoppen

Mjukgörande sockor
Dessa mjukgörande sockor innehåller e-vitamin, jojoba, oliv- och lavendelolja. De mjukar upp, förebygger förhårdnader och håller fötterna lena och återfuktade.

Gå till shoppen

Morgonrock Ceannis
Underbart mjuk, fluffig och lyxig morgonrock i microfleece från Ceannis i en vacker ljusrosa färg! Något man verkligen bara vill svepa om sig själv och mysa omkring i. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du tycker mycket om.

Gå till shoppen

Mässingslampett
Underbar mässingslampett i en vacker modell. Ljuvlig att hänga på väggen och ger ett fantastiskt sken och mysig känsla till ditt hem – perfekt för vinterns mörka kvällar. Lampetten är gjord i solid hamrad mässing och kommer från det svenska märket Miccis House.

Gå till shoppen

Guldarmband Venus med strass Bisou
Ett vackert armband från svenska Bisou som tagits fram för att hylla alla kvinnor. Armbandet är guldpläterat och prytt med ett strassbeklätt venustecken och fyra ringar. Armbandet kommer i en vacker ask i en ljusrosa färg med en insida av lyxig sammet.

Gå till shoppen

Kashmirsjal
Svep in dig i en lyxig kashmirsjal! Kashmirull kommer från en speciell sorts getter som lever i kallt klimat på platåerna mellan Kina, Mongoliet, Pakistan och Afghanistan. Namnet kommer från regionen Kashmir i norra Indien.

Gå till shoppen

Källa: HUI

Läs mer om:
Laddar...