Annons

Annons

Anna Books nytändning efter Biggest loser: ”Jättelycklig”

Anna Book är en av deltagarna i årets Biggest loser VIP. Ett deltagande som inneburit både viktminskning och starkare självkänsla. "Jag är supernöjd", säger Anna Book till Aftonbladet.


Anna Book tävlade i melodifestivalen förra året. I höst syns hon i ”Biggest loser VIP”

I vanliga ”Biggest loser” är det gemene man som får hjälp till en sundare livsstil. I år har konceptet dock fått en ny twist under namnet ”Biggest loser VIP” där kändisar ska få hjälp att välja en sundare livsstil. Deltagarna tränas av Mikael Hollsten och Anna Brolin är programledare. Dessutom finns överläkare Stefan Branth och näringsfysiologen Kristina Andersson på plats för att stötta.

Annons

Inspelningarna, som omgärdats av stort hemlighetsmakeri, avslutades i början av juni. Enligt Hänt finns Runar Sögaard, 49, stylisten Jonas Hallberg, 46, med bland de kändisar som kämpar mot kilona.

Läs också: Anna Book om sin obotliga sjukdom: ”Jag ger inte upp”

Den enda bekräftade deltagaren är dock Anna Book.

”Mår jävligt bra”

Och hon är av allt att döma nöjd med resultatet.

– Jag mår jävligt bra. Jag är jättelycklig och går bara runt och ler hela tiden. Jag känner mig positiv och hoppfull om framtiden, säger Anna Book till Aftonbladet.

På sitt eget Instagram-konto har artisten lagt upp bilder på sitt nya jag. Anna Book har inte bara gått ned i vikt, utan har även fixat ögonbrynen, tänderna och lagt sig till med en kortare frisyr. Hon beskriver deltagandet i Biggest loser VIP som en tuff resa med hårda insikter. Samtidigt som hon nått en bit på vägen mot målen finns det saker kvar att förändra.

”Piggare och gladare”

Men bildtexten ”Njuter av mitt nya liv” skvallrar om nyfunnen självkänsla.

– Jag är supernöjd. Det här är något jag trivs väldigt bra med och jag tycker att jag ser piggare och gladare ut, säger Anna Book till tidningen.

I ett annat inlägg berättar Anna Book om sina nya porslinskronor. Någonting hon planerat att göra sedan flera år tillbaka som nu blivit bländvit verklighet.

– Älskar mitt brilliant smile 😁

”Biggest loser VIP” sänds i TV 4:s systerkanal Sjuan i höst.

Vill du gå ner i vikt? Bli snabbt smal med L7-dieten!

– Allas digitala viktkurs för dig som snabbt och lätt vill gå ner i vikt

l7-dietenLäs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...