Annons

Anders Bagge gifter om sig – då blir det bröllop

Anders Bagge planerar att gifta sig med sin Johanna Lind i augusti. Förhållandet var höljt i dunkel tills de dök upp ihop på Kristallengalan i höstas, där Anders Bagge bekräftade att de var ett par.

Mejla
Dela (454)
Pinna

Den tidigare Fröken Sverige-vinnaren Johanna Lind, 47, och Anders Bagge, 50, fördes samman av sin kärlek för hundar. Numera förenas de av kärleken till varandra

– Hon är schyst, trevlig, rak och skrattar mycket. Fan, vilken bra tjej, säger Anders Bagge till Svensk Damtidning.

Annons

Paret planerar att gifta sig i augusti i år. Bild: IBL Bildbyrå

För Svensk Damtidning bekräftar paret att man letar kyrka inför bröllopet som är planerat till augusti i år.

Anders Bagge har varit gift två gånger tidigare och då har hans privatliv varit väldigt offentligt. Denna gången ville han göra det annorlunda.

Gilla Allers på Facebook

– Jag bjuder ofta på både hundarna och mig, men Johanna har jag velat ha lite privat. Men nu när jag hittat den jag vill ha kan jag lika gärna berätta, säger Anders Bagge till Svensk Damtidning.

Johanna Lind är Anders Bagges nya kärlek. Bild: IBL Bildbyrå

Högg som en kobra

Anders Bagge är väldigt tydlig med att han inte ”tog” Johanna från hennes tidigare man, utan att han väntade tills det förhållandet var över. Då bjöd han ut henne på en promenad.

– Jag skulle aldrig göra det… Jag passade bara på att hugga som en kobra när det var över. När jag hörde att hon separerat messade jag och frågade om hon ville ta en promenad. Vi hann bara träffas och fika, sen kände jag: ”Där är hon ju!”, säger han till Svensk Damtidning.

Paret var tidigare goda vänner, men vänskapen växte till kärlek. Bild: IBL Bildbyrå

– Jag var helt oförberedd på att bli kär så fort. Men man kan ju inte styra över sånt. Sen var det bara, okej – nu kör vi, säger Johanna Lind till Svensk Damtidning.

Efter att de blivit ett par flyttade de snabbt ihop i Anders Bagges villa utanför Ekerö i Stockholm, och nu väntar alltså ett bröllop till sensommaren.

Av: Marcus Alm

Bild: IBL

Artikeln publicerades först på Allas.se.

 

Missa inte: Anders Bagge avslöjar detaljerna bakom frieriet

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...