Annons

Anders Bagge bröt benet: ”Skulle leka Zlatan”

Anders Bagge och Johanna Lind ska bli äkta makar i sommar. Men nu har bröllopsplaneringen fått ett rejält avbräck. Brudgummen har brutit benet. "Nu blir det svårt med en flashig bröllopsdans", skriver han på Instagram.

Mejla
Dela (50)
Pinna

Anders Bagge och Johanna Lind ska gifta sig i sommar.

Anders Bagge och Johanna Lind ska gifta sig i sommar. Bild: IBL

Fotbollsfebern är total i landet efter 1-0 segern mot Sydkorea i Sveriges första VM-match. För Idoljurymedlemmen Anders Bagge, 50, ledde segeryran till två dagar på Sankt Görans sjukhus i Stockholm.

På sin Instagram har Anders Bagge delat en film där han sitter i rullstol iklädd Sverige-tröja, med ett stor gips på högra benet.

Annons

”Nu blir det svårt med en flashig bröllopsdans. Skulle leka Zlatan och bröt benet, men vad gör det när det går bra för Sverige”, skriver han i sitt videoinlägg.

Hans blivande fru, Johanna Lind, 46, rullar ut honom från sjukhuset medan han själv skanderar: ”Sverige! Sverige!” I handen har han ett par kryckor och i knät en fotboll med svenska flaggan på.

– Gud, vad jag älskar fotboll alltså. Det är kanon, alltså, säger Anders Bagge i filmklippet.

Johanna Lind stressad över bröllopet

Johanna  Lind avslutar sen videon med att säga:

– Kanske lite för mycket.

Anders Bagge avslutar inlägget på Instagram med ett PS. ”Ps. Behöver jag säga att Johanna inte riktigt delar min glädje…”

Johanna Lind har också delat samma video på Instagram.

”Som om det inte vore mycket att göra innan. Nu har vi varit på sjukhus i 2 dagar då min Hubbabubba Anders har lekt med en boll ensam och lyckats att bryta sitt ben. Stort ? på bröllopsdansen, tänker robotdansen”, skriver hon inlägget.

Hundar som brudnäbbar

Det var kärleken till hundar som förde samman den tidigare Fröken Sverige-vinnaren Johanna Lind och Anders Bagge. Den kärleken har de också planerat att visa upp på sitt bröllop då de ska ha sina hundar som brudnäbbar.

Johanna Lind tillsammans med hennes och Anders Bagges hund Iris.

Johanna Lind tillsammans med parets hund Iris. Bild: IBL

Men det har också gjort att paret under våren har haft svårt att hitta en kyrka att vigas i inför sina hundratals gäster.

– Hittar vi inte det får vi väl gifta oss utomhus. Hundarna ska med, har Anders Bagge tidigare sagt i programmet ”Malou efter tio” som citeras av Expressen.

Artikeln publicerades först på Allas.se.

Missa inte: Anders Bagges viktmål inför bröllopet: ”En livsförändring”


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...