Annons

Annons

Allers naturfototävling 2015

Ta en fin naturbild och var med och tävla om systemkamera och andra fina priser!


Naturfototavling

Ge dig ut i naturen med kameran och låt fantasin flöda. Skicka in roliga, söta, dramatiska bilder. Det är bara din fantasi som sätter gränserna. Med skicklighet och lite tur kanske du vinner den attraktiva systemkameran eller någon av de andra fina priserna.

Annons

Regler

Du kan skicka in max fyra bidrag, men bara ett av dessa tävlar om priserna. Tänk på att de digitala bilderna måste vara högupplösta och i jpg-format. Ställ alltså in digitalkameran på högsta upplösning! Juryn, som består av redaktionsmedlemmar, kommer i första hand att bedöma bildens innehåll men även dess tekniska kvalitet. Tävlingen pågår till och med den 10 juli. Därefter tar vi inte emot fler bidrag. Vinnarna presenteras i Allers nr 38.

Papperskopior och diabilder ska skickas till: Allers redaktion, 259 80 Helsingborg. Märk kuvertet ”Naturfototävling 2015”. Vill du ha tillbaka dina inskickade bilder måste du skicka med ett frankerat kuvert. Redaktionen ansvarar inte för insänt material.

Digitala bilder ska skickas till [email protected]. I ämnesraden skriver du ”Naturfototävling 2015”. Berätta om när och hur bilden kom till. Glöm inte att ange namn, adress och telefonnummer!  Bilderna kommer även att visas här på www.allers.se.

Priser

1:a pris:

Kamera

Förstapristagaren vinner den fina systemkameran Pentax K-50 med objektivet 18-55 WR till ett värde av 6 000 kr.

2:a pris:

vaska

Nio andrapristagare vinner var sin Lowpro Adventura 140, en smidig axelremsväska för systemkameran eller kompaktkameran.

3:e pris:

Tio vinnare får var sin tremånadersprenumeration av Allers.Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...