Annons

Allers julklappsregn: Tävla och vinn finfina priser!

Du missar väl inte Allers julklappsregn? Vår tomtesäck har vuxit sig riktigt rejäl under hösten och nu vill vi tävla ut en massa fina saker till våra läsare! Varje helg fram till jul tävlar vi ut riktigt fina vinster!

Mejla
Dela (3)
Pinna

I Allers julklappsregn lottar vi ut priser varje helg fram till julafton! Bland priserna hittar du allt från smarta mobiltelefoner till signerade receptböcker och eltandborstar. Fantastiska priser värda flera tusentals kronor alltså – så håll utkik här på Allers.se och på vår facebooksida.

Annons

Vi lottar ut flera priser vid varje tävlingstillfälle och vinnarna utses av Allers redaktion och kommer publiceras här på hemsidan.

Julklappsregn: Då vi släpper nya tävlingar här på Allers.se!

Lördag 2/12 klockan 08.00 – tävlingen avslutas måndag 4/12 klockan 23.00

Söndag 3/12 klockan 08.00 – tävlingen avslutas tisdag 5/12 klockan 23.00

Lördag 9/12 klockan 08.00 – tävlingen avslutas måndag 11/12 klockan 23.00

Söndag 10/12 klockan 08.00 – tävlingen avslutas tisdag 12/12 klockan 23.00

Lördag 16/12 klockan 08.00 – tävlingen avslutas måndag 18/12 klockan 23.00

Söndag 17/12 klockan 08.00 – tävlingen avslutas tisdag 19/12 klockan 23.00

Fredag 22/12 klockan 08.00 – tävlingen avslutas måndag 25/12 klockan 23.00

Lördag 23/12 klockan 08.00 – tävlingen avslutas tisdag 26/12 klockan 23.00

 

Allers julklappsregn: Här är några av priserna

Vinn Doros smartphone för seniorer!

Doro satsar på smarta mobiler som är enkla att hantera för seniorer. Doros nya modell 8040 har bland annat extra högt ljud, stor teckenstorlek, fysiska knappar, kamera, är kompatibel med hörapparat, trygghetsknapp med GPS-positionering och inbyggd assistent som visar och berättar hur olika funktioner fungerar. Men kan också koppla telefonen till My Doro Manager så att familjemedlemmar kan få tillgång till telefonen från en dator för att kunna hjälpa telefoninnehavaren på distans. Värdet är cirka 2500 kronor.

julklappsregn-attarp-pendel

Ljusboll som ger mysigt ljus

Fin som pendel i fönstret eller över ett sidobord, lika vacker även efter jul. Ljusdekoration Attarp i glas, värde 299 kr, Markslöjd.

Eltandborste i lyxigt utförande

Genius 9000N hjälper dig att borsta tänderna på det sätt tandläkarna rekommenderar, supereffektivt mot plack och skonsamt för tandköttet. Den här modellen är dessutom snyggt roséguld-färgad, värde ca 1015 kr, Oral-B. Vi har en tandborste att lotta ut.

Stilren ljusstake

Tomt och lite mörkt i fönsterkarmen? Här är en pampig ljusstake i snyggt grått som gör december mycket vackrare! Träljusstake Bjurfors i grått, 77 cm hög och 56 cm bred, värde ca 699 kr, Markslöjd.

Dags för Celebration!

Vad passar bättre till nyår än vackra champagneglasen Celebration från Riedel. Du har chansen att tävla hem två paket, med två glas i varje. Pris per förpackning är 399 kr.

Lys upp i advent!

En klassisk femarmad ljusstake i trä är modellen Sundstorp från Markslöjd. Höjd 54 cm, värde 725 kr.

Ikonisk glaskanna!

Eva Trio firar 40-årsjubileum och i samband med det har man på nytt lanserat glaskannan som ursprungligen designades av Ole Palsby 1996. Kannan är värmebeständig och kan användas både till varma drycker som glögg och kallas som tex saftsås. Kannan från Eva Solo rymmer en liter, värdet är cirka 350 kr.

Ta med fikat i XL-format!

Prisbelönta To Go Cup från Eva Solo finns nu i XL-format som rymmer 0,5 liter. Koppen har dubbla isolerade väggar och kan därför hålla ditt kaffe eller te varmt i upp till sex timmar. Den har praktisk bärrem i silikon och tål maskindisk. Värde cirka 400 kr.

Ljuspunkt i jul!

En strålande hängande juldekoration i glas är Aspliden från Markslöjd. Bredden på dekorationen är 17 cm, värdet är cirka 345 kr.

Skönhet som i en liten ask

Jabushe är svensktillverkad hudvård som funnits på marknaden i 15 år. Nu har du chansen att tävla om Jabushe presentask original, som innehåller 2 stycken 50 ml Jabushe Original Cream. Produkten passar lite äldre och skadad hud. Värdet är cirka 598 kr.

Din första antirynkkräm!

Svensktillverkade Jabushe har en lyxig presentask som innehåller en Jabushe Soft Cream 50 ml och en Jabushe Eye Lift Serum 15 ml. Det här är produkter som passar som din första antirynkkräm eller för dig som har känslig hud. Värde: 348 kr.

Inspireras av Naturens skafferi!

Som Allers-läsare känner du igen namnet Louise Bondebjer. Hon gör ofta recept för tidningen och nu har du chansen att vinna hennes kokbok Naturens skafferi, recept med smaker från skog och mark, som hon gjort tillsammans med fotografen Tine Guth Linse. Värdet är cirka 180 kr.

Maud Onnermark hjälper dig lyckas med julmaten!

Vare sig du ser Maud laga mat i Go’kväll i SVT eller i tidningen Matmagasinet, så vet man att hon alltid står för enkla och pålitliga recept. Maud är prisbelönt som matredaktör och har gett ut flera kokböcker. Här ger vi dig chansen att tävla om ett signerat ex av hennes hemtrevliga kokbok Lättlagad julmat och julgodis. Värdet är cirka 149 kr.

allers-julklappsregn-fazer

5 kilo choklad från Karl Fazer!

Nu kan du vinna 5 kg chokladkakor från Karl Fazer att bjuda släkt och vänner på under juldagarna! Fazer har i år nått milstolpen att kunna erbjuda 100% ansvarsfullt producerat kakao i sin choklad, vilket gläder många nu i juletider som är en riktig chokladhögtid. Ungefärligt pris för 5 kilogram Karl Fazer-choklad är 650 kronor.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...