Annons

Allers julklappsregn: Vinn matinspiration eller Eva Solo-termos

Svara på frågan och var med och tävla om fina priser!

Mejla
Dela (14)
Pinna

I Allers julklappsregn lottar vi ut priser varje helg fram till julafton! Bland priserna hittar du allt från smarta mobiltelefoner till signerade receptböcker och eltandborstar. Fantastiska priser värda flera tusentals kronor alltså – så håll utkik här på Allers.se och på vår facebooksida.

Annons

Läs mer om vårt julklappsregn här!

Tiden för att delta i den här tävlingen har passerat.

Vinsterna i dagens julklappsregn:

2 stycken: Ta med fikat i XL-format!

Prisbelönta To Go Cup från Eva Solo finns nu i XL-format som rymmer 0,5 liter. Koppen har dubbla isolerade väggar och kan därför hålla ditt kaffe eller te varmt i upp till sex timmar. Den har praktisk bärrem i silikon och tål maskindisk. Värde cirka 400 kr.

Ikonisk glaskanna!

Eva Trio firar 40-årsjubileum och i samband med det har man på nytt lanserat glaskannan som ursprungligen designades av Ole Palsby 1996. Kannan är värmebeständig och kan användas både till varma drycker som glögg och kalla som till exempel saftsås. Kannan från Eva Solo rymmer en liter, värdet är cirka 350 kr.

3 stycken: Inspireras av Naturens skafferi!

Som Allers-läsare känner du igen namnet Louise Bondebjer. Hon gör ofta recept för tidningen och nu har du chansen att vinna hennes kokbok Naturens skafferi, recept med smaker från skog och mark, som hon gjort tillsammans med fotografen Tine Guth Linse. Värdet är cirka 180 kr

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...