Annons

Allers julklappsregn: Vinn eltandborste, lego eller ljusstake

Svara på frågan och var med och tävla om fina priser!

Mejla
Dela (27)
Pinna

I Allers julklappsregn lottar vi ut priser varje helg fram till julafton! Bland priserna hittar du allt från smarta mobiltelefoner till signerade receptböcker och eltandborstar. Fantastiska priser värda flera tusentals kronor alltså – så håll utkik här på Allers.se och på vår facebooksida.

Annons

Läs mer om vårt julklappsregn här!

Tiden för att delta i den här tävlingen har passerat.

Vinsterna i dagens julklappsregn:

Eltandborste i lyxigt utförande

Genius 9000N hjälper dig att borsta tänderna på det sätt tandläkarna rekommenderar, supereffektivt mot plack och skonsamt för tandköttet. Den här modellen är dessutom snyggt roséguld-färgad, värde ca 1015 kr, Oral-B. Vi har en tandborste att lotta ut.

Favoritjulklapp till barnen

Duplos byggklossar och figurer passar barn i åldern 2-5 år. Här har du chans att tävla om ett roligt Familjetivoli. Små barn älskar säkert den speciella kugghjulsfunktionen eller att snurra på karusellens topp och se hur de fyra hästarna åker runt. Ha roligt med rollekar och historier och låta figurerna åka nerför rutschkanan. Rekommenderat pris för LEGO DUPLO Familjetivoli (10841) är 499 kr.

Choklad till julens gottebord!

För 60 år sedan skapades chokladpralinen Lindor från Lindt. Den julröda mjölkchokladpralinen är en favorit på många julbord. Nu ger vi dig chansen att vinna ett paket Lindor Mjölk Cornet. Värdet är cirka 85 kr. Vi lottar ut fem paket.

Stilren ljusstake

Tomt och lite mörkt i fönsterkarmen? Här är en pampig ljusstake i snyggt grått som gör december mycket vackrare! Träljusstake Bjurfors i grått, 77 cm hög och 56 cm bred, värde ca 699 kr, Markslöjd. Vi har en ljusstake att lotta ut.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...