Annons

Allers julklappsregn: Vinn 5 kilo Fazer-choklad eller Lego city

Svara på frågan och var med och tävla om fina priser!

Mejla
Dela (29)
Pinna

I Allers julklappsregn lottar vi ut priser varje helg fram till julafton! Bland priserna hittar du allt från smarta mobiltelefoner till signerade receptböcker och eltandborstar. Fantastiska priser värda flera tusentals kronor alltså – så håll utkik här på Allers.se och på vår facebooksida.

Annons

Läs mer om vårt julklappsregn här!

Tiden för att delta i den här tävlingen har passerat.

Vinsterna i dagens julklappsregn:

3 stycken: Djungel att lägga i julklappssäcken!

Packa din utrustning i det mobila djungellabbet och bege dig till det gömda vattenfallet! Hjälp mekanikern när han arbetar med lastbilen medan vetenskapsmannen kollar in området. Se upp för krokodilen i vattnet och upptäck sedan något fantastiskt i templet. Rekommenderat pris för LEGO City Djungel-Mobilt labb (60160) är 549 kr.

Gilla Allers på Facebook

allers-julklappsregn-fazer

5 kilo choklad från Karl Fazer!

Nu kan du vinna 5 kg chokladkakor från Karl Fazer att bjuda släkt och vänner på under juldagarna! Fazer har i år nått milstolpen att kunna erbjuda 100% ansvarsfullt producerat kakao i sin choklad, vilket gläder många nu i juletider som är en riktig chokladhögtid. Ungefärligt pris för 5 kilogram Karl Fazer-choklad är 650 kronor.

Maud Onnermark hjälper dig lyckas med julmaten!

Vare sig du ser Maud laga mat i Go’kväll i SVT eller i tidningen Matmagasinet, så vet man att hon alltid står för enkla och pålitliga recept. Maud är prisbelönt som matredaktör och har gett ut flera kokböcker. Här ger vi dig chansen att tävla om ett signerat ex av hennes hemtrevliga kokbok Lättlagad julmat och julgodis. Värdet är cirka 149 kr.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...