Annons

Allers julklappsregn: Lyxig hudvård, ljusdekoration och signerad bok!

Allers julklappsregn: Svara på frågan om de tre vise männen och var med och tävla om fina priser!

Mejla
Dela (23)
Pinna

I Allers julklappsregn lottar vi ut priser varje helg fram till julafton! Bland priserna hittar du allt från smarta mobiltelefoner till signerade receptböcker och eltandborstar. Fantastiska priser värda flera tusentals kronor alltså – så håll utkik här på Allers.se och på vår facebooksida.

Annons

Läs mer om vårt julklappsregn här!

Tiden för att delta i den här tävlingen har passerat.

Dagens vinster i julklappsregnet:

3 stycken: Skönhet som i en liten ask

Jabushe är svensktillverkad hudvård som funnits på marknaden i 15 år. Nu har du chansen att tävla om Jabushe presentask original, som innehåller 2 stycken 50 ml Jabushe Original Cream. Produkten passar lite äldre och skadad hud. Värdet är cirka 598 kr.

julklappsregn-attarp-pendel

2 stycken: Ljusboll som ger mysigt ljus

Fin som pendel i fönstret eller över ett sidobord, lika vacker även efter jul. Ljusdekoration Attarp i glas, värde 299 kr, Markslöjd.

Maud Onnermark hjälper dig lyckas med julmaten!

Vare sig du ser Maud laga mat i Go’kväll i SVT eller i tidningen Matmagasinet, så vet man att hon alltid står för enkla och pålitliga recept. Maud är prisbelönt som matredaktör och har gett ut flera kokböcker. Här ger vi dig chansen att tävla om ett signerat ex av hennes hemtrevliga kokbok Lättlagad julmat och julgodis. Värdet är cirka 149 kr.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...