Annons

Allers julklappsregn: Smartphone, ljusstake och signerad bok!

Allers julklappsregn: Vinn finfina priser genom att svara på frågan om första textraden i Tomtarnas julnatt!

Mejla
Dela (167)
Pinna

I Allers julklappsregn lottar vi ut priser varje helg fram till julafton! Bland priserna hittar du allt från smarta mobiltelefoner till signerade receptböcker och eltandborstar. Fantastiska priser värda flera tusentals kronor alltså – så håll utkik här på Allers.se och på vår facebooksida.

Annons

Läs mer om vårt julklappsregn här!

Tiden för att delta i den här tävlingen har passerat.

Dagens vinster i julklappsregnet:

Vinn Doros smartphone för seniorer!

Doro satsar på smarta mobiler som är enkla att hantera för seniorer. Doros nya modell 8040 har bland annat extra högt ljud, stor teckenstorlek, fysiska knappar, kamera, är kompatibel med hörapparat, trygghetsknapp med GPS-positionering och inbyggd assistent som visar och berättar hur olika funktioner fungerar. Men kan också koppla telefonen till My Doro Manager så att familjemedlemmar kan få tillgång till telefonen från en dator för att kunna hjälpa telefoninnehavaren på distans. Värdet är cirka 2500 kronor.

Lys upp i advent!

En klassisk femarmad ljusstake i trä är modellen Sundstorp från Markslöjd. Höjd 54 cm, värde 725 kr.

Maud Onnermark hjälper dig lyckas med julmaten!

Vare sig du ser Maud laga mat i Go’kväll i SVT eller i tidningen Matmagasinet, så vet man att hon alltid står för enkla och pålitliga recept. Maud är prisbelönt som matredaktör och har gett ut flera kokböcker. Här ger vi dig chansen att tävla om ett signerat ex av hennes hemtrevliga kokbok Lättlagad julmat och julgodis. Värdet är cirka 149 kr.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...