Annons
Annons

Allers bloggar

Här är vi som bloggar på Allers.se

Sandra Palmqvist

Jag heter Sandra Palmqvist och jobbar som matredaktör här på Allers veckotidning. Med 20 års erfarenhet som kock från både kvarterskrogar i Malmö, gårdar på Österlen, rancher i Syd-Afrika till lyxkrogar i New York City delar jag här med mig av både recept, ljuvliga matbilder, blunders, boktips och ” bakom kulisserna” bilder och historier. Ibland delar jag även med mig av personliga erfarenheter och matupplevelser. Häng med vetja!

Ta mig till Sandras matblogg!

Peter Helperin

Mitt namn är Peter Helperin och jag är Allers naturredaktör. Jag älskar känslan av att ge mig ut i naturen och veta om att jag inte har en aning om vad jag kommer att få se. Ena dagen kan det bli ett snabbt möte med en blåglänsande kungsfiskare som susar förbi med en fisk i näbben medan jag nästa får ett närgånget möte med en nyfiken rävunge! Det är om dessa och andra naturbetraktelser jag skriver om på min blogg tillsammans med bilder på växter och djur som jag tagit med min kamera.

Ta mig till Peters naturblogg!

Maud Onnermark

Maud Onnermark är chefredaktör för Matmagasinet, kokboksförfattare och välkänd tv-kock för en stor publik. Maud Onnermark har gett ut tiotalet kokböcker. Hon lagar god och enkel mat och med hennes recept är det lätt att lyckas i köket. Recepten är alltid väl utprovade och enkla att följa. Maud Onnermark bjuder på lättlagade och läckra recept både för vardag och fest. 2002 tilldelades Maud Onnermark Gastronomiska akademiens guldpenna.

Ta mig till Mauds mat!


Annons

Laddar