Annons

Annons

Ägghalvor med laxtopping

Recept på ägghalvor som toppats med en krämig röra på varmrökt lax.


Små munsbitar med ägg & lax.

Ägghalvor med laxtopping – recept

Vi har beräknat två 
halvor per person.
• 6 port • 20 min

6 kokta ägg
½ rödlök
ca 250 g varmrökt lax
2 msk hackad dill
200 g naturell färskost

1. Skala och dela de kokta äggen. Skala och finhacka löken.
2. Rör ihop lax, dill, färskost och rödlök. Smaka av med salt och peppar.
3. Toppa ägghalvorna med laxblandningen. Garnera med finhackad rödlök om du vill.

Annons

Av Sandra Palmqvist
Bild: Christina Uhlin

 

Missa inte: Midsommarspecial!

Krämig matjessilltårta

Fläder- och citronsill

Krämig vitlökssill

Kavring med rågsikt

Stekt strömming med pesto

Paj med tomater, ricotta och basilika

Köttbullsspett med örtkräm

Kycklingspett med halloumi

Jordgubbs- och flädertårta


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...