Annons

Annons

9 tecken på att din partner också är din bästa vän

Vem har du alltid roligast med och vem är det du vill prata med om något spännande hänt? Om svaret är din partner är chansen stor att hen förutom att vara din kärlek även är din allra bästa vän.


En del ser sin partner som sin bästa kompis, medan andra väljer att separera vänner och partner. Oavsett vad som fungerar bäst för just er så är flera av aspekterna i en vänskap även naturliga i en kärleksfull parrelation.

Annons

Men vad innebär det då om någon är ens bästa vän? Även vänskapsrelationer är unika, men här listar vi några tecken som kan innebära att du är har hittat din partner och din bästa vän i samma person.

1. Du har alltid roligast med din partner

Vänner är till för att ha roligt med! Om du och din partner trivs i varandras sällskap, skämtar och skrattar ihop har ni mycket tillsammans. Med din partner blir allting roligt, till och med vardagliga sysslor som att storhandla, om ni gör det ihop. Ni har även egna interna skämt, och det är inte ovanligt att ni taggar varandra i roliga bilder.

Gilla Allers på Facebook

Läs också: 10 varningssignaler att ditt äktenskap kan vara på väg att krascha

2. Ni kan göra ”ingenting” ihop

Fredagskväll i soffan med varsin mobil eller en serie på Netflix? Check på den flera kvällar i månaden. När ni umgås behöver ni inte konstant upprätthålla er relation, utan kan vara avslappnade tillsammans och helt enkelt göra ingenting.

3. Ni är helt ärliga mot varandra

När du frågar din partner om hens åsikt om dina nya kläder vet du att du kommer få ett ärligt svar. Oavsett vad det handlar om så känner ni er bekväma med att uttrycka er åsikt, även om den skulle gå emot vad den andra tycker. Dessutom litar ni på varandras omdöme.

Läs också: Här är orden som FAKTISKT sänker din trovärdighet

4. Det finns knappt något som kan separera er

Influensa, feber eller magsjuka? Ni har sett varandras värsta sidor och trots risken att själv drabbas så tar ni hand om varandra. Det gör ni såklart i omgångar, efter att ni smittat varandra.

Läs också: Fruns kärlekshyllning till Anja Pärson

5. Ni skvallrar ihop

Om ni har gemensamma vänner så skvallrar ni om dem hela tiden. Oavsett om de rör sig om en kompis senaste bild på Instagram, vilken lampa era kompisar köpte till köket eller vad de bråkar om i sin relation just då.

6. När du behöver råd är det din partner du går till

Oberoende om du ska be om råd eller om det när något som bekymrar dig så går du alltid först till din partner, både när det gäller stort som smått. Ibland kan det bli svårt, eftersom att du kanske vill ha råd kring er egen relation, men i de flesta fall är det din partner du anförtror dig till.

Läs också: 7 tecken på att din partner verkligen känner dig

7. Ni har gjort äckliga saker som inte har med sex att göra

Minns du den där gången ni var tvungna att dela på tandborste? Eller den gången din partner fes högt i soffan? Du kanske inte uppskattade upplevelsen, men du kände dig inte heller äcklad av att uppleva det med din partner.

8. Ni backar varandra

Ni hejar på varandra vad det än handlar om. Om livet känns tufft vet ni att ni alltid har ett stöd i varandra, vilket gör det lättare att möta motgångar.

Läs också: Rädda äktenskapet med fyra S

9. Ni delar med er av allt

I ert förhållande finns inga hemligheter. Ni delar allt med varandra, även intressen. Trots att ni inte har samma intressen så uppskattar ni varandras intressen eftersom ni ser hur mycket glädje den andra får av det.

Svårt att checka av alla punkter på listan? Alla relationer ser olika ut och tur är väl det. Om du känner på dig att din partner och du är bästa vänner, ja då är ni nog det, med eller utan denna lista!

Källa: Mabra.com
Bild: Shutterstock

Inspiration: Elite Daily, Buzzfeed

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...