Annons

9 vackra vaser för dina blommor som förgyller ditt hem

Snygga, och trendiga, vaser till alla sorters blommor!

Mejla
Dela (22)
Pinna

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

I väntan på våren satsar vi på tulpaner i massor och snart, snart är det dags för riktiga vårkänslor med kvistar och annat härligt från naturen. Passa på att förnya inredningen med fina vaser till all grönska. Vi tipsar om våra nio favoriter just nu!

9 vackra vaser att ha i hemmet:

Miniatyrvas i 3-pack. Ta in kvistar med känsla av vår och sätt i dessa söta miniatyrvaser från Kähler. Läs mer och köp här.

Annons

Alvar Aaltos tulpanvas från Iittala är en riktigt klassiker! Här i vackert smaragdgrönt. Läs mer och köp här.

Handmålad burk från Ellos. Låg burk i keramik med lock. Burken är handgjuten och målad på frihand så alla burkar blir unika. Fantastisk snygg som vas till tulpaner och anemoner med locket som dekoration bredvid. Läs mer och köp här.

Guldfärgad glasvas från Bloomingville. Guld funkar alltid. Mixa gärna med mässing och njut av de fina kontrasterna mellan grönska och guld! Läs mer och köp här.

Vasen Äng med försilvrad finish från Klong. En unik glasvas som har vunnit pris för bästa inredningsaccessoar av Elle Decoration 2014. Precis som på en äng faller snittblommorna naturligt på plats i vasen. Läs mer och köp här.

 

Paradisverkstaden har tagit fram denna vackra version av den kända vasen ”Fröhus” i en lila glasyr som exklusivt finns att köpa hos oss som en hyllning till Kronprinsessan Victoria inför hennes 40-årsdag 2017. Läs mer och köp här.

Snygg vas av klarglas med bubbligt reliefmönster som passar till alla vackra vårbuketter! Läs mer och köp här.

Vaser är verkligen en central inredningsdetalj som skapar harmoni och interaktion i rummet. Här en räfflad keramikvas med matt metallicyta från Lene Bjerre. Läs mer och köp här.

Vasen Sphere från Born in Sweden. En smart vas med en boll i rostfritt stål som man använder för att lätt kunna arrangera blommor på ett snyggt sätt. Läs mer och köp här.

 

Läs också: 13 porslinsfigurer som förgyller alla hem

 

ANNONS

I vår butik: Fynda vasen alla snackar om

Låga priser – snabba leveranser – fria returer

Artikeln publicerades först på Allas.se.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...