Annons

Annons

8 vanor du bara ser hos lyckliga par!

Känner du igen dig? Grattis! Och gör du det inte, men vill leva i ett lyckligt förhållande, är här åtta värdefulla tips för dig och din nuvarande eller framtida partner.

Mejla
Dela (307)
Pinna

lyckligt-par

Punkterna är framtagna i samarbete med en relationsexpert som vet vad som krävs för ett lyckligt förhållande.

De går och lägger sig samtidigt
Att gå till sängs tillsammans är att avsluta dagen tillsammans. Brukade du sitta kvar ensam framför tv:n medan din partner redan gått och lagt sig på den tiden ni var nykära? Nej, precis. Att gå och lägga sig samtidigt är en fin vana att hålla kvar vid.

De har, eller hittar, gemensamma intressen

Det är viktigt att vilja och njuta av att göra saker tillsammans. Man behöver ju inte dela alla sina fritidsintressen med sin partner, det är bra att ha sina egna, men att ha saker som ni tycker om att göra tillsammans som par är både roligt och viktigt. Oavsett om det är att träna, prova nya spännande restauranger eller ha soffmys framför er favorit-serie.

De rör vid varandra

De små detaljerna, beröringarna och kärleksbevisen är ständigt närvarande hos lyckliga par. Att hålla varandra i handen, kramas eller lägga armen om sin partner ökar både närheten och välmåendet. Fortsätt att röra vid varandra, säga att ni älskar varandra och kyssa varandra hej/hejdå oavsett hur många år ni levt tillsammans.

De gnabbar inte om meningslösa saker

Lyckliga par framhäver ofta de positiva saker som deras partner gör. Detta innebär att ständigt pickande, tjat och kritik lyser med sin frånvaro eller i alla fall vägs upp av något annat. Och om något stör dig, prata med din partner om det på riktigt – eller släpp det.

De glömmer inte bort att uppmärksamma varandra.

Jobb, barn eller olika måsten tar tid och energi och ibland kan man helt enkelt bli för upptagna för varandra. Kom ihåg hur exalterade ni blev när ni såg varandra när ni precis träffats? Ingenting hindrar er från att känna så igen! Gör små saker som gör varandra lyckliga. Var tacksam att du har någon du älskar och som älskar dig tillbaka. Titta på din partner och var glad för vad ni har tillsammans.

De har en ”date-night”

Att avsätta tid för en egen kväll tillsammans är viktigt. Varför inte återvinna era första dejter? Låt en av er planera kvällen gå på dejt som om ni precis träffats: klä upp er, bestäm träff i ett gatuhörn, boka ett bord och låt kvällen få bli både sen och impulsiv. Att arbeta på att hålla gnistan vid liv är att investera i ert förhållande.

De njuter verkligen av varandras sällskap.

När ni har varit tillsammans i vad som känns som en evighet, är det lätt att ta varandras sällskap för givet, men det krävs engagemang. Gör det som vänner gör: prata! Berätta om era intressen, diskutera aktuella händelser, uppdatera er om gemensamma vänner – att vara bästa vän med sin partner är fantastiskt. Och var närvarande – lägg bort telefoner, datorer och läsplattor och fokusera på varandra!

De bryter rutiner

Din relation ska inte kännas som en rutin. Ser alla kvällar och helger likadana ut? Om så är fallet, förändra det. Ert liv som ett par får inte bli förutsägbart, var spontana och hitta på nya, roliga saker att göra ihop. Överraska varandra!

Annons

 

Text: Lisa Arnell Källa: Stylecaster.com och matchmakingexperten Carly Spindel
Bild: Shutterstock

Bärbar mobilladdare – ett måste i varje handväska!

Slipp problem med urladdade mobiltelefoner! Med en bärbar mobilladdare kan du ladda telefonen var du än befinner dig!

Den här söta och diskreta modellen väger i princip ingenting och har dessutom en inbyggd ficklampa.

Läs mer och beställ den direkt från oss!

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...