Annons

8 saker hemma som driver oss till VANVETT

Varför har ingen löst de här problemen ännu?

Mejla
Dela (40)
Pinna

Att inreda och sätta sin prägel på hemmet kan vara fantastiskt roligt och rogivande. Men det finns vissa detaljer som av outgrundlig anledning aldrig tycks fungera, som ibland gör det hela lite mindre njutbart. Här är åtta exempel.

Annons

kylskap2

1. När kylskåpsdörren vägrar vara still

Antingen vägrar den stanna öppen eller så svänger den upp och slår i väggen – men aldrig stannar kylskåpsdörren där en vill ha den. Lite som småbarn faktiskt…

2. När flugor dör mellan fönsterrutorna

Det är ju bara hemskt för alla inblandade. Och hur kom de ens in dit?

Läs också: Enkla knep att bli av med flugor för gott!

3. När vi krossar fötterna mot tröskeln

Om du någon gång har bott i en lite äldre fastighet vet du hur det känns att sparka in i en decimeterhög tröskel i massivt trä. Det är lite som att ha hemmet fullt av rävsaxar.

4. När persiennbladen vrider sig inuti fönstret

Att döma av konstruktionen torde det nästan vara fysiskt omöjligt, men att persiennbladen vrider sig åt fel håll är lika säkert som att mackan alltid landar uppochner när du tappar den.

5. När gardiner fastnar i en skarv i gardinstången

Att stå där och rycka i gardinerna för att få dem att passera skarven påminner om när ett storasyskon höll någonting du ville ha högt ovanför huvudet och tvingade dig att hoppa och gråta för att få tag på det. Mycket frustrerande.

Läs också: 9 smarta gardintips

6. När det inte finns någon kant på diskbänken

Tänk så många skåpsluckor vi hade kunnat rädda från vattnets förödande kraft, och så många strumpor som sluppit bli blöta om diskbänken bara hade haft kanter.

7. När duschdraperiet omfamnar dig

Vi är inte vänligt inställda till den fysiska urkraft som får duschdraperiet att sugas in och omsvepa kroppen så fort vattnet börjar rinna. INTE, vänligt inställda.

8. När standardmåtten är fel

Vi gillar tanken på standardmått, men när ditt hem verkar ha hoppat över den lektionen i skolan och alltid har fel mått är det inte lika roligt. Som typ när dina persienner är fyra centimeter för smala så att allt ljus ändå skiner igenom.

Text: Joel Linde, www.elledecoration.se
Bild: Shutterstock

Läs också

irriterad

10 saker som alltid irriterar oss

 

 

 

 

choklad3

 

Stressad? Ät choklad!

 

 

stada-puff

 

Ställena du ofta glömmer att städa


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...