Annons

7 lysande tips för en fin dukning!

När det är mörkt ute är det härligt att samlas vid ett fint dukat bord. Satsa på en mysig belysning så vill ni njuta länge, länge...

Mejla
Dela (20)
Pinna

belysning jul

Hej mitt vinterland… En lugn och fin juldukning i vintervitt med gröna detaljer. Med söta träd, knubbiga ljusstakar och några kvistar tallris får du snabbt till en sagolik stämning. Allt från House doctor, prisex porslinsljusstake med uddar ca 39 kr.

belysning jul

Samla pyntet på en bricka! Då är det lätt att flytta undan om ni behöver mer plats, prisex ljushjärtan ca 64 kr/6 st, allt från Green gate.

belysning jul

Skirt och ljus men ändå ombonat och mysigt! Lägg lite granris på bordet och en ljusslinga över. Klart! Batteridriven slinga med 20 LED-lampor, 30 kr, Rusta.

belysning jul

Sätt ljus på ljusen. Formbar batteridriven LED-slinga, 7,5 m, ca 350 kr, Watt & veke.

belysning jul

Ljus till var och en. Gamla kakformar blir sötaste ljuskopparna. Mossbollarna gör du genom att sätta ljus i lera så att de står stadig och klär över med mossa. Håll den fuktig, så du minskar brandrisken, men lämna ändå aldrig levande ljus obevakade.

belysning jul

Kul LED-belysning att sätta mitt på bordet. Endast 9 cm hög så den skymmer inte sikten, 149 kr, Jysk.

belysning jul

Sist men inte minst… Inget pynt på bordet, men med denna på väggen vid huvudänden lär hela bordet lysas upp. LED-slinga, 5,2 m, 149 kr, Rusta.

Av Tina Gustafsson Bild: Ralph Månsson m fl

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...