Annons

6 saker du kan göra när resten av familjen kollar fotboll

Redan trött på fotbolls-EM? Misströsta inte! Nu har du chansen att unna dig själv något kul, medan övriga i familjen jublar framför tv-rutan. Ring en vän, njut av lugnet på shoppingstråket eller bjud in till fika! Här är våra bästa tips för en härligare fotbolls-sommar!

Mejla
Dela (12)
Pinna

handlar

1.Passa på att storhandla!

Så här under fotbolls-EM är det lugnt och skönt att dra fram med kundvagnen i gångarna och garanterat ingen lång kö i kassan!

 shoppar-klader

2.På tal om shopping…

Varför inte unna dig en stund för dig själv i en galleria, utan familjen som stressar på! Och knappt någon annan heller, särskilt inte om det är Sverige som spelar i matchen!

prata-i-telefon

Annons

3. Ring en gammal vän!

Nu har du världens chans att få prata ostört – i minst 90 minuter…

hemma-spa

Gilla Allers på Facebook

 4. Fixa ett hemmaspa!

Med övriga i familjen klistrad framför tv:n har du badrummet för dig själv till långbad, fotskrubb, ansiktsmask eller vad du känner för! Och är vädret för varmt så kan du ju dra till stranden i stället…

padda 

5. Se sådant som bara DU vill se!

Fotbollsmatcherna ger dig ett utmärkt tillfälle att se den där romantiska komedin eller tv-serien som ingen annan i familjen vill se! Och finns ingen tv tillgänglig kanske du kan kika på en platta eller dator istället? Annars har du säkert en bra pocket liggandes oläst i en hörna…

 fikar

6. Ordna en fest

Skicka över familjen till grannen för att se matchen och bjud i stället in övriga ”icke-fotbollshugade” i gatan på en fika eller ett glas vin. Blir garanterat trevligare för samtliga inblandade!

Text: Ann-Sofie Lindell
Bild: Shutterstock

Läs också:

16 Bilder alla kattägare känner igen

katt-puff 

10 saker den som är född efter 1980 aldrig har sett

telefon

Därför ska kvinno vila efter jobbet

somna-pa-soffan

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...