Annons

Annons

5 ställen tjuven ALDRIG letar på..?

Oroar du dig för tjuvar när du är bortrest? Låt dig inspireras av dessa gömställen – du kommer säkert på ännu bättre själv!

Mejla
Dela (83)
Pinna

inbrottssjuv

Att resa bort på semester innebär ett visst mått av oro för många av oss. Gamla smycken, mediciner, pengar – även om det inte rör sig om förmögenhet så vill vi ogärna att de försvinner om olyckan är framme och du skulle få inbrott.

Annons

Många väljer att ha ett kassaskåp hemma och självklart är det viktigt att vara ordentligt försäkrad. Vi måste dela med oss av några väl uttänkta gömställen där det är liten risk att inbrottstjuven letar…

Inuti gamla hundleksaker

Har du en hund? Då har den säkert leksaker som den inte använder. Dela till exempel en gammal boll med ett rakblad och förvara värdesaker inuti.

En gammal penna

Om du vill gömma till exempel mediciner kan du ta ur bläckpatronen ur en penna och lägga dina tabletter inuti.

Inuti en termostat

Termostater går att köpa riktigt billiga! Investera i en och sätt upp den på väggen och göm saker inuti. Tjuven kommer gå förbi den och inte ha en aning om något som helst!

Hårborste

Du har säkert också en stor gammal hårborste som mest ligger och skräpar. Ta av bakstycket och vips så har du ett smart förvaringsutrymme!

Smörpaketet

Det här tipset känns kanske lite konstigt men smartare gömställe finns nog knappast! Töm ett smörpaket och smält innehållet. Lägg dina värdesaker i en liten plastbehållare och placera i smörpaketet innan du häller tillbaka smöret i förpackningen. Smöret kommer se helt normalt ut vi kan nästan garantera att ingen tjuv kommer börja rota i dina smörpaket.

Text: Malin Perlheden
Bild: Shutterstock

10 smarta sätt att använda diskmedel

Plastflaskan, visst är den tråkig? Häll över diskmedlet i en fin flaska istället!

 

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...