Annons

Annons

5 saker du måste ha i väskan på midsommarafton

Årets mesta sommarkväll blir ofta också årets längsta och kräver sitt överlevnadskit. Så 7 blommor under kudden i all ära – här är 5 saker som du måste ha i väskan under firandet!

Mejla
Dela (9)
Pinna

Årets mesta sommarkväll blir ofta också årets längsta och kräver sitt överlevnadskit. Så 7 blommor under kudden i all ära – här är 5 saker som du måste ha i väskan under firandet!

strumpyxor

Extra par strumpbyxor

Vi har alla varit där. Snygga klänningen är på och allt känns helt perfekt fram tills att…ritch så är där en ful maska i strumpbyxan innan vi ens hunnit till första nubben. Med ett par extra strumpbyxor i väskan smyger du iväg och räddar kvällen på några sekunder. Även om du inte har strumpbyxor på dig under dagen kan det vara skönt att dra på sig ett par om det blir kallt fram emot kvällen.

Annons
Gilla Allers på Facebook

Läs också: Därför ska du aldrig slänga gamla strumpbyxor

regnponcho

Regnponcho

Midsommarvädret är som bekant inte att lita på och paraplyet har du säkert med dig som standard, men hur lätt är det egentligen att dansa Små grodorna med ett paraply i handen? Nej, packa en regnponcho så kan du vara säker på att du inte missar dansen runt stången – även om regnet öser ner.

Läs också: Anledningen till att du inte kan lita på midsommarvädret

myggor

Myggmedel

På apoteket finns små behändiga myggskyddmedel som du lätt smyger ner i väskan – perfekt fram emot kvällen när myggen blir extra ihärdiga och inte minst midsommardag då du slipper frenetiskt klia på små irriterande bett!

Läs också: Gör eget myggmedel

Bli-av-med-skoskav

Skoskavsplåster

Och när du ändå är på apoteket kan du lika gärna köpa med dig skoskavsplåster! Vem vet, kanske dansen runt majstången blir extra kul i år och då är skoskav det sista du vill dras med…

Läs också: Enkelt knep för glada fötter hela sommaren

stickad-sjal-med-spets-gratis-beskrivning-puff

Tunn sjal

Även om solen skiner på dagen så kan det bli riktigt kyligt fram emot kvällen så packa med dig en tunn sjal att dra över axlarna!

DIY: Sticka en fin sommarsjal med spets

Text: Malin Perlheden
Bild: Shutterstock

Test: Vilken midsommartyp är du?

midsommar-traditionell

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...