Annons

Annons

5 saker din mamma inte visste att hon behövde

Har din mamma allt? Tänk igen! Vi vågar nästan lova dig att hon inte har någon av de här smarta prylarna hemma!


Tycker du att det känns lika hopplöst varje år som du ska komma på något att ge din mamma i mors dags-present? Här är lösningen på dina problem!

I vår webbutik har vi samlat smarta prylar som din mamma kanske inte visste att hon behövde – perfekta till kvinnan som har allt! Kolla in de roliga och behändiga sakerna här under och välj en, eller flera, favoriter att uppvakta din mamma med på mors dag.

Annons

Beställ senast söndagen den 21 maj för att vara helt säker på att ha presenten i tid!

5 perfekta presenter till kvinnan som redan har allt

Bärbar mobilladdare

Ett perfekt tillbehör att ha med på resande fot, när batteriet börjar ta slut i t ex din smartphone.  Då finns möjligheten att ladda upp den igen var man än befinner sig.

Mobilladdaren har kapacitet på 2600 mAh. Inklusive ficklampa och USB kabel. Bra att ha i handväskan när man är ute på språng!

Läs mer och beställ här

 

Grönsakssvarv

Grönsakssvarvar har snabbt blivit otroligt populära och de finns idag i många hem, kanske som resultat av det ökade intresset för vegetarisk mat.
Med hjälp av grönsaksvarven gör man enkelt grönsaksspaghetti, vackra dekorationsspiraler eller konstnärligt skurna grönsaker till sin sallad.

Läs mer och beställ här

Förstoringsspegel med sugproppar

Praktisk förstoringsspegel med två sugproppar på baksidan och 10 x förstoring. Perfekt att ha både hemma på badrumsspegeln eller med sig i bagaget på resan!

Spegeln är 15 cm i diameter.

Läs mer och beställ här

Löp- och promenadbälte

Slimmat aktivitetsbälte för löpning och promenader.  En smart förvaringsplats för mobilen, nyckeln och plånboken. Tack vare bältets töjbara material, så anpassas storleken till vad som stoppas i, och allt hålls bekvämt på plats under rörelse.

Bältet går att justera i längd och har två separata, dragkedjeförsedda fickor. Gjort av stretchmaterial i hög kvalitet.

Läs mer och beställ här

 

Multihackare

I vanliga fall kan det ta lång tid att laga mat. Maten ska skäras, skivas och hackas. Och det kräver inte bara tid, utan även knivar, skärbrädor, hackare och andra redskap, redskap som tillsammans tar stor plats.  Här är lösningen på alla problem: Multihackaren.

Den har ett genialt system för att göra t ex sallader samt skära grönsaker och frukt. Allt kan du göra med detta rejäla men smidiga verktyg – praktiskt, bekvämt och det sparar dessutom utrymme!

Läs mer och beställ här

 

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...