5 inredningsdetaljer med lyxkänsla – till budgetpris!

Nu kan du omge dig med vackra prydnader som andas lyx och kunglighet! Fynda dem direkt i vår shop!

Mejla
Dela (0)
Pinna

Annons från Allers shop

Vi kan inte få nog av vackra prydnader! I vår shop finns många fina inredningsdetaljer som du kan få till ett riktigt bra pris när du köper dem direkt från oss.

Här har vi valt ut några av våra favoriter från samlingen. Vilken tycker du bäst om?

Lyxig ask från Oscar & Clothilde

Den här jättefina och eleganta burken är tillverkad i keramik med antik finish och är toppen för att förvara småsaker. Extra förtjusta är vi i mässingdetaljen på lockets topp!

Läs mer och beställ en egen här!

Vackra kuddfodral ”Fjäder” från Gripsholm

De här superfina kuddfodralen från Gripsholm är tillverkade av sammet prydda med vackra fjädrar i guld. Kuddarna finns i blått och grönt och en detalj som kan lyfta ett helt rum. Kuddarna mäter 45 x 45 cm.

Läs mer och beställ dina egna här

Servis med guldkant från Oscar & Clothilde

Servisen Velia har jättefina gulddetaljer och ett diskret räfflat mönster. Servisen är helt perfekt för eleganta dukningar eller om du bara vill sätta lite extra guldkant på tillvaron.

Servisen är tillverkad i benporslin och består av en kanna, sockerskål samt en mjölkkanna.

Läs mer och beställ här

Samlarobjektet från Paradisverkstaden

När kronprinsessan Victoria fyllde 40 lanserade hovleverantören Paradisverkstaden en fantastiskt vacker kollektion med samlarobjekt. Bland favoriterna finns den här vackra vasen som är en limiterad utgåva av klassikern ”Fröhus”.

Läs mer och beställ en egen här

Tidlös design från Marimekko

Designklassikern som lämpar sig lika bra att ha godis i som den står för sig självt som en vacker prydnad. Skålen är tillverkad av pressat glas och har en härligt vattengrön färg.

Läs mer och fynda en egen här!

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.


Läs mer om:
Laddar...