Annons

Annons

4 kärlekspar vi önskar fanns på riktigt!

Kärlek väcker starka känslor, den lockar, inger hopp, kittlar och förbryllar. Många kärlekspar som berört oss genom åren är fiktiva. Här är 4 av våra favoritpar på vita duken!


Stålmannen och Lois Lane 

En superhjälte som dyker upp för att rädda dig närhelst det behövs, vem kan motstå det? Inte konstigt att Lois Lane föll som en fura! Och så småningom blev hon även kär i Stålmannens alter ego, Clark Kent, den lite mer oansenliga reportern…

superman

Annons

Elizabeth Bennet och Mr Darcy 

Kärlek börjar med bråk, säger man ju ibland, och det är precis så det är för detta högt älskade litterära kärlekspar från Stolthet och fördom som skapades av författaren Jane Austen i början av 1800-talet, och som gestaltats med bravur i både film- och tv-inspelningar.

darcy

Prinsessan Leia och Han Solo 

Redan från första stund slog det gnistor om den arrogante men godhjärtade rymdkaptenen Han Solo och den tuffa krigarprinsessan Leia i Star Wars. När de till sist erkände sina känslor för varandra jublade biopubliken världen över.

leia

Sandy Olsen och Danny Zuko

Han är skolans tuffing, hon är den hemvävda familjeflickan och självklart faller de för varandra i filmen Grease. Ett oemotståndligt par, som etsat sig fast i våra hjärtan för evigt.

travolta

Text: Redaktionen
Bild: shutterstock, ibl, stella och bullsLäs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...