Annons

Annons

3 romantiska filmer som förtjänar ett bättre slut

Älskar du också raderna: "...och så levde de lyckliga i alla sina dagar"? Det borde alltid vara så. Eller hur! Men vissa filmer följer inte den regeln. Det har vi nu ändrat på. Från och med nu slutar de så här!


Slut som alla romantiska hjärtan tycker om!

Bild: IBL-AOP

Bild: IBL-AOP

Casablanca 
från 1942 med Ingrid Bergman och Humphrey Bogart

Så fick de varandra till slut!

Till sista stund hoppas vi att det ska bli Ilsa Lund, Ingrid Bergman, och Rick Blaine, Humphrey Bogart. Det måste bara bli så. Men icke…

Annons

Därför bestämmer vi att filmens nya slut evigt förenar kärleksparet från förr när deras vägar nu äntligen har korsats igen.

Gilla Allers på Facebook

Ilsa lämnar sitt förhållande med Victor Laszlo, ledare för en motståndsrörelse, för att slänga sig i armarna på Humphrey Bogart som nu vågar satsa på kärleken.

Laszlo kommer på att han ändå bara vill ägna sig åt politik och att han inte längre älskar Ilsa, och hans hjärta krossas därför aldrig. De skiljs som vänner.

Humphrey och Ingrid lämnar franska Marocko och alla sina bekymmer bakom sig för ett liv i Amerika med många barn…
Alltså: Play it again, Sam. Nu på rätt sätt!

Bild: IBL-AOP

Bild: IBL-AOP

Titanic från 1997 med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio:

Jack räddas…

Inte ska väl kärleksrelationen mellan Rose och Jack (Kate Winslet och Leonardo DiCaprio) frysa till is för att Titanic förliste. Nog måste det väl finnas ett lyckligare slut än så.

Kärleken kanske aldrig dog, men de fick ju aldrig varandra. Jack överlevde inte medan Rose levde tills hon blev över hundra.

Nytt slut borde vara att Jack räddas i sista stund trots att han är en tredje klassens passagerare. Han och Rose tas båda omhand av räddningsmanskapet och rymmer från hennes familj som vill tvinga henne att gifta sig med en annan. De lever lyckliga i alla sina dagar. På annan ort, under annat namn.

För att kunna leva pantsätter de den värdefulla diamanten som de har med sig. Det är den diamanten som dykarteamet vid Titanics vrak långt senare så hett eftertraktar.

Så småningom lyckas Rose och Jack köpa tillbaka den och vårdar den ömt i alla år. Dykarteamet finner den aldrig…

Bild: IBL-AOP

Bild: IBL-AOP

Broarna i Madison County från 1995 med Meryl Streep och Clint Eastwood:

Meryl gick mot kärleken…

Meryl, Meryl! Eller din rollkaraktär Francesca Johnson som blir förälskad i den spännande fotografen Robert Kincaid (Clint Eastwood). Du borde ha gett dig hän åt äventyret, bort från tristessen på gården. Bort från tryggheten och det välkända.

Du skulle gått ur din egen bil och in i värmen i Roberts pick-up. Han väntade på dig!

Ni skulle kört till horisonten och klarat stormarna tillsammans. Då hade du sluppit drömma om honom i alla år och han hade inte bara stannat som ett kärkeksminne att återkomma till.

På det viset, Meryl Streep, vill vi se slutet på alla tidernas romantiska drama. Du säger det själv: ibland finns ingen annan väg att gå än den mot kärleken!

Text: Christel SkeppåsLäs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...