Annons

Annons

17 teorier om varför brittiska kungahuset blixtinkallat till hovmöte

Är Madeleine McCann funnen? Har Zlatan lurat oss alla? Är Harry speltorsk? Har han gift sig i Vegas? Har England tröttnat på Wenger en gång för alla? Här är några teorier kring varför det brittiska kungahuset kallat in sin hovpersonal.

Mejla
Dela (11)
Pinna

Under torsdagsmorgonen kom nyheten om att brittiska kungahuset blixtinkallat sin hovpersonal till någon form av möte. Enligt uppgifter kommer vi att få reda på vad det gäller klockan 11 svensk tid och spekulationerna är i, vad man brukar kalla för, full gång!

Annons

Lever Diana? Har hundarna dött? Ska Arsene Wenger få sparken? Vad har Wiz Khalifa ställt till med? Här är några teorier som florerar.

 

Queen Elizabeth abdikerar.

Hon har helt enkelt tröttnat på Brexit-babblet och sular iväg allt vad kungliga rättigheter heter.

Prinsen är död.

Prins Philip har kastat in handduken och landssorg kommer att utlysas.

Zlatan är klar för engelska landslaget i fotboll.

Zlatans skada var fake news och istället har han charmat England så till den grad att man äntligen hittat en topstriker i landslaget.

Trump out!

Drottningen tar bladet från munnen och aviserar sitt missnöje med Donald Trump.

Prinsessan Diana har dykt upp.

I natt, strax efter att kungahuset gått och lagt sig, ringde någon på dörren och när den öppnades stod Prinsessan Diana där. Åren har inte varit nådiga mot henne, men vad gör det? Hela Englands älskling lever!

Voldemort är i huset!

Buckingham Palace ska döpas om till Hogwart House och drottningen behöver helt enkelt få tag på en riktigt bra flyttfirma.

Madeleine McCann är funnen.

Det är 10 år sedan Madeleine McCann försvann från sina föräldrar på en semester i Portugal. Mysteriet om vad för hemskheter som hänt flickan är löst och ett land, en halv värld, och även Sigge Eklund kan nu fokusera på annat.

Harry ska gifta sig!

Harry ska gifta sig med Meghan Markle och kungahuset är så uppspelta att de vill att en hel värld ska få veta det.

Charles har blivit spelberoende.

Prins Charles kände att den brittiska apanaget lätt kunde dubblas på en död mans hand-bluff. Problemet? Han blev synad och spelade bort drottningens Kanada-krona till Trudeau.

Nu har England tröttnat på riktigt – Wenger OUT!

Nu har han klamrat sig fast i klubben Arsenal och i landet England minst ett år för länge. Spelare, journalister, tränare, experter, fans och till och med hans fru har sagt åt honom att lämna. Vad Arsene gjort? Han har suttit kvar. Nu har drottningen tröttnat. Arsenal Fan TV sänder live! Sedan pågår festen i dagarna 365.

Drottningen tar ett sabbatsår.

Elizabeth har landat sin drömroll, i Skam. Hon har adopterat William efter ett magiskt möte i Hyde Park och gulliga William gör comeback i serien med sin nya kärlek Bettan. Noora kallar honom för drittsekk och tabloiderna fylls med stora gula bokstäver.

Harry tar över!

Det är en ny kung i staden (och landet). Micdrop!

Någon släppte ut hundarna.

Du kan den gamla låtraden, och det har faktiskt hänt på riktigt nu. Någon släppte ut hundarna under natten och samtliga dog. Varenda en. DET om något tarvar ett offentligt uttalande.

Bond är iblandad…

Khalifa har spelat England ett spratt.

Fatta när kungahuset vaknar och ba ”Vaddå har vi kallat till ett möte?”. Och Wiz vaknar och ba ”Haha, att det tog SÅN snurr?!”

Harry hann inte med att annullera.

Det som händer i Vegas stannar i Vegas, säger man. Men inte när man tillhör brittiska kungahuset.

Star Wars får ännu ett erkännande.

Nu är drottningen klar med alla säsonger av Downtown Abbey. Dags för ett nytt nöje och vad passar bättre än att sätta löständerna i Star Wars-filmerna just denna dag. May the 4th be with you, Queen E!

Men så…

Läs också

Prins Philip drar sig tillbaka – avsäger sig sina officiella uppdrag

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...